18.11.2022
Billie Eilish, de nerecunoscut fara hainele largi. Artista de 20 de ani, ravasitoare intr-o rochie cu un decoleu imposibil de ignorat - FOTO

Billie Eilish este recunoscuta pentru faptul ca prefera sa poarte haine largi, insa, de curand, la lansarea celui mai nou parfum al ei, aceasta si-a aratat o latura mai senzuala, purtand o tinuta cu un decolteu imposibil de ignorat.

In varsta de 20 de ani, Billie Eilish si-a lansat de curand un nou parfum, iar in imaginile de promovare aceasta apare imbracata intr-o rochie neagra, pusa in valoare de un decolteu generos.

Lidia Buble, condamnata la un an de inchisoare cu suspendare! Afla care este motivul

Totodata, ea a fost machiata discret, iar in ceea ce priveste coafarea parului,  a optat pentru un wet look, caci sedinta foto a fost realizata in ceea ce parea a fi o furtuna tarziu in noapte, motiv pentru care artista are hainele ude.

„Ghiciti ce s-a intamplat? Eilish No.2 va fi disponibil de maine in Statele Unite ale Americii.”, a scris ea in dreptul fotografiilor inedite.

Mesajul neasteptat transmis de Paula Seling, dupa aparitia zvonurilor conform carora ar fi divortat - FOTO

De asemenea, intr-o alta fotografie, artista poarta un costum de baie negru, peste care a asortat o rochie neagra, transparenta. 

Billie Eilish este o cantareata, model si compozitoare americana. Billie Eilish si-a facut debutul in muzica la varsta de 14 ani si intr-un timp relativ scurt a atras atentia criticilor si publicului prin single-urile „Ocean Eyes” si „Lovely”. 

Articole din aceeasi categorie