18.11.2022
Denis Roabes, solistul trupei The Motans, s-a casatorit in secret? Detaliul care a atras atentia - FOTO

Denis Roabes, solistul trupei The Motans, isi tine viata privata departe de ochii lumii. Cu toate acestea, juratul de la „Vocea Romaniei” a lasat sa ii scape un detaliu care ar fi dat de inteles ca el si partenera lui, Bianca Spermezan, s-ar fi casatorit in secret.

Este vorba despre cel mai nou videoclip al artistului, in colaborare cu colega sa de emisiune, dar si buna prietena, Irina Rimes. Cei doi au lansat recent piesa „Gata de zbor”, iar in videoclip apare artista alaturi de iubitul ei, David Goldcher, cat si logodnica lui Denis Roabes, Bianca. Finalul povestii de iubire din videoclip a surprins un detaliu prin care fanii au presupus ca solistul si iubita lui s-ar fi casatorit in secret.

Cu siguranta nu ai mai vazut-o asa! Vezi cum a aparut bloggerita Vlada Botan in ultima sa publicatie pe retelele sociale - FOTO

Videoclipul cu cei doi artisti se termina cu o lista a persoanelor care au luat parte la proiect. Printre acestea se regaseste si Bianca, insa cu numele de familie al partenerului ei. Fanii au presupus imediat ca cei doi s-ar fi casatorit intre timp, insa ar fi preferat sa pastreze momentul privat.

In urma cu ceva timp, Denis Roabes povestea cum s-a cunoscut cu partenera lui, despre care spune ca a fost dragoste la prima vedere. Artistul de la „The Motans” a spus ca sustinea un concert in Dej, eveniment la care a venit si Bianca pentru a-i asculta. Ulterior, cei doi au avut o intalnire romantica si spontana, iar de atunci a simtit ca ea este femeia potrivita pentru el.

Natalia Vodianova - la un eveniment public pentru prima data dupa ce si-a gasit sora. Vezi cum si-a facut aparitia modelul - FOTO

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am sustinut la Cluj. Ulterior ne-am intalnit la un concert la Dej si de acolo a inceput totul. A fost cea mai romantica intalnire. Erau la benzinaria aia doar niste sticlute mici de vodka si i-am zis: Bianca, daca accepti ca asta sa fie prima noastra intalnire, eu pot sa te servesc cu aceste sticlute cu vodka. Mi s-a parut atat de stupid si atat de romantic in acelasi timp. Genul ala de romantism care e true. Am simtit ca este ceva diferit acolo. Nu se compara cu nimic din ce am avut pana atunci”, a spus solistul The Montans, in cadrul podcastului „Vin de-o poveste” moderat de Radu Tibulca.

Articole din aceeasi categorie