02.03.2022
Smiley - afectat de razboiul din Ucraina. Artistul spune ca nimeni nu-si doreste sa treaca prin asemenea momente: „Acesta e un razboi pe care nimeni nu vrea sa-l duca...”

Pe langa vedetele din Ucraina, Rusia si America si cele din Romania si-au exprimat parerea referitor la razboiul din Ucraina.

Smiley are o comunitate mare de urmaritori pe retelele de socializare. Acolo artistul isi exprima adesea opiniile referitor la diferite teme de interes public.

Cu cateva ore in urma, acesta a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre razboiul din Ucraina.

Mai intai, Smiley si-a pus cateva intrebari: „Ma intreb, de cateva zile... Oare ce o fi in inima unei mame care-si poate privi pentru ultima oara copilul, cand stie ca pleaca pe front? Oare ce simte o sotie care va fi alaturi de barbatul ei doar pana la granita? Oare cum vad copiii lumea cand ridica capul dupa umarul tatalui care-i strange in brate, poate pentru ultima oara?”

Artistii rusi isi anuleaza concertele si lansarile noilor melodii din cauza razboiului din Ucraina: „Nu exista o alta iesire din situatie” - FOTO

Artistul este de parere ca nimeni nu-si doreste acest razboi cu adevarat: „Stiu. Sunt intrebari grele. Dar, din pacate, fac parte din realitatea la care suntem martori de cateva zile. O realitate la care nu am gasit inca explicatie. Acesta e un razboi pe care nimeni nu vrea sa-l duca, pentru ca tinerii care lupta in el vor sa-si traiasca viata ca sa daruiasca flori, nu sa le primeasca la mormant. Si ma intreb inca ceva. Pana cand armele vor mai tine locul diplomatiei? Pana cand oamenii vor avea de suferit pentru orgoliile personale ale celor putini? Pana cand vor avea bani pentru arme si vor minti ca nu au pentru oameni? Nicio armata din lume nu poate cuceri speranta si nicio bomba nu poate descuraja binele.”

A nascut in prima zi de razboi! Povestea unei familii din Ucraina care a ajuns in Moldova, iar fetita lor, Olivia e cea mai mica refugiata din tara noastra: „In ziua in care toti ucrainenii se gandeau la moarte, in familia noastra a aparut o mica viata” - VIDEO

De asemenea artistul a publicat si o fotografie cu un copil mic ce isi doreste pace.

La 24 februarie, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. 

„Chiar din prima zi cand a fost anuntat ca s-a inceput razboiul primul lucru care mi-a venit in gand a fost sa scriu la toti care ii cunosc din Ucraina.” Cum presedintele „Rotary Club Chisinau”, Luminita Suveica ii ajuta pe refugiati - VIDEO

Articole din aceeasi categorie