02.03.2022
Artistii rusi isi anuleaza concertele si lansarile noilor melodii din cauza razboiului din Ucraina: „Nu exista o alta iesire din situatie” - FOTO

Vedetele din showbizul rusesc si-au amanat concertele si lansarile de albume din cauza razboiului din Ucraina. Printre acestia se numara Eldar Dzharakhov, duetul HammAli & Navai, Alij, comediantii Ruslan Bely, Garik Martirosyan si altii.

Alij a anulat cateva dintre concertele sale din Rusia. Spectacolele urmau sa aiba loc la Ekaterinburg si Chelyabinsk. 

Cantaretul si bloggerul Eldar Dzharakhov a amanat lansarea noului album, iar HammAli & Navai - lansarea piesei „Ferrari”. Anna Sedokova, de asemenea, a anulat premiera melodiei sale.

Navai a mentionat ca duetul va astepta cu nerabdare un „cer pasnic intre doua tari surori”.

Nastya Ivleeva a venit cu o reactie referitor la razboiul din Ucraina: „Oamenii mor in Ucraina, soldatii nostri mor, orasele sunt distruse”

Un artist ucrainean a lasat microfonul pentru arma si isi apara tara: „Nu e vreme de cantat la chitara, e vremea sa luam pustile” - FOTO/VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Garik Martirosyan a remarcat ca acum „nu mai este timp pentru umor” si a amanat spectacolul care trebuia sa aiba loc la Sankt Petersburg. Comediantul a anuntat ca spectacolul se amana pe data de 21 aprilie, mentionand ca biletele, care au fost deja procurate, continua sa fie valabile.

Vedeta standup-ului, Ruslan Bely, de asemenea, si-a amanat spectacolul. Ar fi trebuit sa aiba loc la Kiev pe 27 februarie, dar pe retelele de socializare au aparut informatii ca concertul a fost anulat „din cauza evenimentelor actuale”.

Cantareata Lyubov Uspenskaya, care s-a nascut la Kiev, a scris ca spera la pace si si-a anulat sarbatoarea in cinstea zilei sale de nastere, care trebuia sa aiba loc la Moscova. Se stie ca multe vedete ale show-ului autohton au fost invitate la sarbatoare: Uspenskaya si-a cerut scuze si a cerut sa fie inteleasa. 

Interpreta ucraineana Maruv - ingrijorata pentru bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume: „Toate gandurile mele in acest moment sunt la...” - FOTO

Si Anastasia Ivleeva si-a amanat petrecerea dedicata zilei sale de nastere. Despre acest lucru, vedeta a anuntat pe pagina sa de Instagram. „Vreau sa anun prietenii, colegii si toti cei care au fost invitati la petrecerea in cinstea zilei mele de nastere (pe 11 martie), ca evenimentul nu va avea loc. Nu exista o alta iesire din situatie”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie