13.05.2022
Slava Kaminska a inregistrat un cantec care este actual pentru milioane de ucraineni: „Chiar daca au plecat din tara, sufletul lor a ramas aici” - VIDEO

Interpreta ucraineana Slava Kaminska a cantat in noua sa melodie despre ceea ce traiesc acum milioane de ucraineni din toata lumea. 

De cand a inceput razboiul, vedetele ucrainene lanseaza incontinuu piese noi, care motiveaza oamenii din Ucraina si ii incurajeaza. Aflandu-se in strainatate, mii de refugiati viseaza sa se intoarca la casele lor, la patria lor. 

Despre acest dor nemaipomenit a cantat Slava Kaminska. Recent, artista a anuntat despre lansarea piesei „Vreau acasa” pe retelele de socializare. 

„Ei ma considera tradatoare”. Jurnalista Marina Ovsyannikova a povestit ca si-a pierdut despre oamenii dragi din cauza actiunilor impotriva razboiului: „Fiul meu m-a acuzat, iar mama nu mai vorbeste cu mine...” - FOTO

„Multe femei au plecat in alte tari cu copiii, pentru a fi in siguranta. Insa sufletul lor a ramas acasa. Sunt sigura ca nu exista nici o tara mai buna decat Ucraina. Sunt sigura ca nu exista nici un oras mai bun, decat cel in care ne-am nascut noi si copiii nostri. In fiecare zi eu ma conving cat de norocosi suntem noi toti ca suntem ucraineni. Pot spune cu mandrie si chiar am sa spun tuturor ca eu sunt ucraineana”, a scris Kaminska pe pagina sa. 

Pentru interpreta aceasta piesa este prima pe care o scrie in limba ucraineana. Mai mult decat atat, Slava a scris singura textul, pe care l-a numit „strigatul sufletului”. 

El este barbatul misterios considerat succesorul lui Vladimir Putin. Cine ar fi si cu ce s-ar ocupa Dmitri Kovalev - VIDEO

Acum, fosta solista a trupei „NEangheli” se afla in Olanda, impreuna cu copiii sai. Interpreta ucraineana a plecat pentru a-i tine pe copiii sai cat mai departe de razboi. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie