13.05.2022
„Ei ma considera tradatoare”. Jurnalista Marina Ovsyannikova a povestit ca si-a pierdut despre oamenii dragi din cauza actiunilor impotriva razboiului: „Fiul meu m-a acuzat, iar mama nu mai vorbeste cu mine...” - FOTO

Marina Ovsyannikova si-a facut viata dificila cu un curajos la un post de televiziune din Rusia. Aceasta a aparut in transmisiune directa in timp ce o prezentatoare prezenta stirile si a spus lumii adevarul despre razboiul ruso-ucrainean. Se pare ca nu doar sfera profesionala i-a fost afectata, dar si viata persoanala, povesteste ea. 

Propria sa mama este impotriva sa.

Fostul redactor de la Pervii Kanal,Marina Ovsyannikova , a devenit faimoasa pentru afisul ei antirazboi, care a intrerupt transmisia in direct a programului Vremya. Colegii si prietenii sai i-au intors imediat spatele, iar inclusiv fiul sau a afirmat ca ea a stricat viata intregii familii. 

Intr-un interviu acordat unei publicatii germane, Marina Ovsyannikova a recunoscut ca a fost condamnata de propria ei mama. Ea povesteste ca mama sa nu a mai acceptat sa vorbeasca cu ea dupa acest act de curaj pe care l-a facut. 

Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

Aceasta a afirmat ca desi si-a pierdut cei mai dragi oameni, ea va continua sa lupte pentru adevar si sa demonstreze lumii ca binele invinge.

Anterior, jurnalista a fost angajata ca corespondenta a unei publicatiei germane Die Welt. Aceasta a vizitat si Republica Moldova, de unde a transmis un reportaj despre situatia refugiatilor ucraineni.  

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie