13.05.2022
El este barbatul misterios considerat succesorul lui Vladimir Putin. Cine ar fi si cu ce s-ar ocupa Dmitri Kovalev - VIDEO

Vladimir Putin (69 de ani) a participat luni la Parada de Ziua Victoriei, acolo unde a sustinut un discurs si a depus flori pentru victimele din Odessa si Kiev, gest care a starnit furia ucrainenilor. 

Cu fiecare aparitie publica, liderul de la Kremlin starneste din ce in ce mai multe discutii legate de starea sa de sanatate, considerata de multi una precara. La acest eveniment, Putin a aparut cu o patura pe picioare.

Dmitri Kovalev ar fi succesorul lui Vladimir Putin

In acest context, din ce in ce mai multe voci cred ca liderul de la Kremlin nu mai are mult timp ramas la putere, iar unele imagini de la Ziua Victoriei au alimentat aceasta ipoteza. 

Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

Concret, conform Newsweek, pe internet au aparut mai multe clipuri video in care Putin discuta cu Dmitri Kovalev (31 de ani), seful departamentului administratiei prezidentiale. 

Unul dintre cei care au distribuit imaginile a fost si Igor Susko, un pilot de curse din Slovacia, iar postarea sa de pe Twitter a starnit interes din partea internautilor.

In aproximativ 24 de ore, videoclipul a adunat peste 45.000 de vizualizari. Baza, o retea de stiri de pe platforma Telegram, a confirmat identitatea lui Kovalev, dar si faptul ca ar putea fi succesorul lui Putin. 

O campioana olimpica rusa si-a "dezgustat" fanii prin prezenta la Ziua Victoriei

La defilarea Armatei au fost prezenti si unii sportivi rusi, printre care Victoria Sinitsina, medaliata cu aur in proba de patinaj artistic la Jocurile Olimpice de la Beijing, alaturi de Nikita Katsalapov, partenerul sau si pe gheata, si in viata privata.

Cele 4 zodii care au tendinta de a-ti ignora mesajele: „Nu ar trebui sa te bazezi pe...”

Alaturi de prezenta la parada de la Moscova, Victoria Sinitsina, cea care a fost prezenta si la mitingul pro-razboi al lui Vladimir Putin de pe stadionul Luzhniki, din martie, gest catalogat ”dezgustator” de fanii sai, a scris un mesaj pe contul de Instagram in care si-a amintit rudele care au luptat pentru Rusia in Al Doilea Razboi Mondial.

”Strabunicul meu Alexander Sergeevich Suslakov a luptat pe frontul Karelian, in est. A fost ofiter si a primit ordinul de Aparator al Patriei in Al Doilea Razboi Mondial. A murit in 2000.

Unhiul meu Sinitsin Semyon Borisovich a fost mitralior. A fost dat disparut timp de 30 de ani, dar in urma cercetarilor s-a stabilit ca a murit in februarie 1944, la 20 de ani.

Un alt unchi, Tereshkov Mikhail Afanasyevich, a plecat la razboi la 17 ani, a fost artilerist. Nu se stie cand si unde a murit. Doi dintre cei trei nu s-au putut bucura de viata, sa cunoasca bucuria de a avea o familie. Nu au vazut lumea, dar familia mea ii va tine minte mereu”, a scris Victoria Sinitsina.

Articole din aceeasi categorie