08.03.2022
Si-au pus haine in culorile galben-albastru si au cantat pentru pace! Valeria Pasa a realizat un videoclip in 3 zile si acesta deja se bucura de succes: „Din persoanele publice ne-a mentionat si Antonia pe Instagramul sau” - VIDEO

Valeria Pasa impreuna cu elevii ei de la scoala de canto au facut un filmulet emotionant. Interpreta a venit in platoul O Seara perfecta alaturi de Alexia Smigun si Cornelia Cretu.

Valeria a venit impreuna cu cele doua eleve pentru a prezenta noul lor videoclip. „Am hotarat sa contribuim si noi cu ce am putut la aceasta situatie critica. M-am tot gandit zilele astea cand a inceput razboiul cu ce pot eu sa ajut. Am vazut ca foarte multa lume distribuia pe stories diferite date. Eu am zis ca pot sa ajut prin intermediul unei piese cu un mesaj puternic. La sfarsitul videoului am inclus si niste date bancare unde lumea poate sa doneze, sa ofere bani pentru cei refugiati din Ucraina. A fost cumva o manevra de a atrage atentia publicului.”, a povestit Valeria Pasa.

Dupa ce si-a exprimat opinia despre razboiul din Ucraina, concertul lui Valerii Meladze a fost anulat: „De ce v-ati legat anume de noi?”

Interpreta povesteste ca noul videoclip a aparut foarte repede, acesta a fost gata in 3 zile. In prima zi i-a venit ideea, a chemat copiii cu care a hotarat sa cante. A doua zi a mers si a inregistrat piesa, iar a treia zi deja a inregistrat videoclipul. „A patra zi totul a fost deja gata si l-am postat pe internet.”, a adaugat interpreta.

Una din vocile care s-au auzit in videoclip a fost a Alexiei, aceasta are abia 5 ani. „Sunt in grupa mare.”, a spus tanara interpreta.

Actorul si prezentatorul TV ucrainean Pasha Lee a murit aparandu-si tara, la varsta de 33 de ani

Cornelia Cretu, o alta invitata in plotoul serilor perfecte a povestit ca ii place muzica inca de mica. „Cant de mica. Am cautam un studiou in care sa fie energie pozitiva si am gasit pe facebook un anunt cu deschiderea studioului si am vazut energia profesoarei si am decis ca trebuie de dus.”

„A fost foarte complicat la studio, erau foarte multi copii. Trebuie la toti sa stau si sa le explic, dar ma bucur ca am resiut sa ii adun pe toti si consider ca am facut o cauza nobila care sper sa ajunga la cat mai multe persoane.”, a mentionat Valeria.

De asemenea, aceasta a povestit ca sunt deja multe vizualizari ale clipului pe Instagram. „Apropo, din persoanele publice ne-a mentionat si Antonia pe Instagram-ul ei.”, a spus Valeria Pasa.

Modelul ucrainean care se ascunde intr-un adapost anti-bomba in Kiev. De curand, prezenta la New York Fashion Week

Pentru ca este 8 martie, Valeria a povestit ca va merge la bunica sa si va sarbatori alaturi de femeile din viata sa. Cornelia a spus ca va sarbatori si ea, insa fara mama sa, deoarece ea este plecata peste hotare.

Pentru ca este ziua mamelor, Valeria si Alexia au pregatit si o melodie dedicata lor.

Articole din aceeasi categorie