08.03.2022
Actorul si prezentatorul TV ucrainean Pasha Lee a murit aparandu-si tara, la varsta de 33 de ani

Actorul si prezentatorul TV Pasha Lee a fost ucis in bombardamentele de la Irpin, orasul situat la vest de Kiev, scrie metro.co.uk. Se inrolase voluntar de cinci zile. 

Actorul avea 33 de ani si se numara printre cei mai indragiti tineri actori din tara sa. Pasha Lee a fost ucis in timpul bombardamentelor, cand fortele ruse ocupau orasul Irpin, situat la vest de Kiev.

Lee s-a alaturat Fortelor Armate ale Ucrainei saptamana trecuta pentru a-si apara tara de atacurile rusesti, care au loc incepand cu 24 februarie.

Actorul a impartasit fotografii cu el in uniforma militara pe retelele de socializare.

Sambata, Lee a distribuit o postare pe pagina sa de Instagram cu urmatorul mesaj: „In ultimele 48 de ore, avem posibilitatea sa ne asezam, sa faceom o poza, stiind ca suntem bombardati, dar noi zambim, pentru ca stim ca vom reusi.  „Ucraina, noi lucram ”

A fost voluntar la Moldexpo si i-a placut aceasta experienta! Ce spune interpretul Denis Midone despre razboiul din Ucraina, dar si daca isi doreste sa se lanseze pe piata ruseasca: „Eu sunt o persoana apolitica, dar...” - VIDEO
 

Pasha Lee era un cunoscut actor de film, cantaret si compozitor ucrainean si a lucrat la Teatrul Koleso, din Kiev. Printre productiile cinematografice in care a aparut se numara „The Pit”, „Shadows of Unforgotten Ancestors”, „The Fight Rules”, „2016 Shpa”. Una dintre ultimele sale aparitii a fost in serialul de televiziune „Provincial” (2021). 

El a mai participat la emisiunea pentru tinere talente- „Fabrica de stele” -sezonul 3. 

Articole din aceeasi categorie