07.03.2022
Dupa ce si-a exprimat opinia despre razboiul din Ucraina, concertul lui Valerii Meladze a fost anulat: „De ce v-ati legat anume de noi?”

Dupa ce Valerii Meladze a vorbit despre situatia in care se afla la momentul de fata Ucraina, fanii sai s-au impartit in doua tabere, cei care l-au sustinut si cei care l-au criticat. Unele surse spun ca publicul a inceput sa intoarca inapoi biletele de la concert. Cu toate acestea directorul de concert al artistului a asigurat ca nu acesta a fost motivul anularii spectacolului.

Recent a fost anuntat faptul ca spectacolul lui Valerii Meladze dedicat Zilei Internationale a Femeii a fost anulat.

In mediul online mai multi internauti au facut o legatura dintre cuvintele spuse de Valerii despre razboi si anularea concertului. De asemenea ei spus ca si evenimentele viitoare cu participarea lui Meladze vor fi curand scoase din program. Conform unor zvonuri concertele vor fi anulate pentru un an intreg.

Cu toate acestea, Directorul de concerte al artistului este revoltat de zvonurile care au aparut in mediul online. Serghei Lupov a spus: „De ce v-ati legat anume de noi? Spectacolele au fost reprogramate din cauza problemelor de sanatate, iar noul program al turneului va fi anuntat pe retelele de socializare.”

Mama Kseniei Sobchak, Ludmila Narusova, a criticat razboiul si cenzura din presa rusa. Ce spune femeia

Spectacolul lui Valerii Meladze urma sa aiba loc in populara sala de concerte „Barvikha”. Un bilet la concert costa intre 20 la 60 de mii de ruble.

Nunta in transee. Un cuplu de militari ucraineni care apara Kievul s-a casatorit pe front - FOTO

Organizatorii concertului de pe 8 martie au mentionat ca in loc de Valerii Meladze, vor canta Yuri Antonov si Alexander Serov.

Sean Penn vorbeste despre intalnirea cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski: „Curaj, demnitate si iubire…”

Articole din aceeasi categorie