08.09.2022
Si-a privit frica in ochi si a facut acest pas curajos! Prezentatoarea stirilor PRO TV, Iuliana Maranciuc a sarit cu parasuta de la o inaltime de 3 mii de metri: „Anul meu si prezentarea a fost la fel ca acest salt...” - VIDEO

Mereu stapana pe sine, implicata si... neinfricata. Este imaginea pe care o avem despre prezentatoarea jurnalului de la ora 13. Am zis sa ne convingem si am provocat-o pe Iuliana Maranciuc sa sara cu parasuta. A acceptat din prima, dar la fata locului a fost totusi coplesita de emotii. A urcat totusi in avion. A sarit sau nu, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

S-au trezit de dimineata si au mers la aerodromul sportiv, pentru ca prezentatoarea stirilor ProTV sa sara cu parasuta. 

„Eram enervata de dimineata, pentru ca urasc trezitul de dimineata, dar acum, cand instructorul mi-a spus ce trebuie sa facem si mi-a spus ca uite aici este iesirea si trebuie sa sarim, un pic m-au apucat emotiile. Sper sa nu am tare mari emotii si o sa aterizez, nu o sa raman in avion. Poate cand o sa sar o sa spun niste cuvinte necenzurate. Nu am mai sarit niciodata. Am vrut, am avut candva un gand, dupa care mi-am spus ca nu am nevoie de asta. Dar, pentru ca m-ai provocat, am zis: „De ce sa nu incerc?””, a mentionat prezentatoarea. 

Urma sa urce la 3000 de metri, iar alaturi ii era un instructor. 40 de secunde de cadere libera si 20 de minute de planare deasupra Calarasului – asta o astepta pe Iuliana.

Cum a reactionat tenorul Dumitru Mitu la saltul cu parasuta al iubitei sale, Iuliana Maranciuc: „Cateva zile am fost foarte rece” - VIDEO

„A fost super tare, doar ca atunci cand am sarit, am spus ca nu mai aterizez. A fost atat de ingrozitor si am crezut ca am sa incep a plange, pentru ca m-am speriat foarte mult. Primele 10 secunde m-am rugat sa aterizez, dar dupa ce s-a deschis parasuta si am planat, a fost extraordinar. Foarte frumos. Primele 40 de secunde au fost groaznice. Mai ales ca imi sareau ochelarii, cred ca nu i-am pus cum trebuie. Cand am sarit am tras aer si ma temeam sa mai trag aer. Cand s-a deschis parasuta am strigat tare. Cand am planat a fost cel mai frumos, am vazut toate satele din apropiere”. 

Saltul cu parasuta a fost exact ca primul an de activitate in calitate de prezentatoare PRO TV, recunoaste Iuliana.

„Anul meu a fost exact ca si acel salt si prezentarea mea la fel a fost ca acel salt. Exact asa am inceput si prezentatul, nu stiam cine sunt, unde sunt”.

De multa adrenalina are parte zi de zi in redactia stirilor PRO TV.

Au avut peste 200 de invitati la nunta si au pastrat traditiile! Afla in exclusivitate de ce au decis Roman Burlaca si Gabriella Damir ca Vasile Advahov si sotia lui Ionela sa le fie nasi: „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat.” - VIDEO

„Fiecare isi doreste sa ajunga prezentatoare. Dar trebuie sa fim sinceri, trebuie multa munca”. 

Iuliana si-a inceput drumul in televiziune fiind reporter la „O Seara Perfecta”, iar trecerea in redactia stirilor a fost o decizie si un moment complicat, recunoaste prezentatoarea.

„Cel mai greu mi-a fost sa trec de la O Seara Perfecta la stiri. La inceput, cand a inceput pandemia, imi era foarte greu, pentru ca eu nu intelegeam cum pot sa trec de la divertisment la stiri. Eu cumva eram foarte legata de echipa de la O Seara Perfecta si tot mi-a fost complicat. Oricum pasii astia sunt grei si tu nu stii daca o sa te regasesti acolo”. 

Munca ii fura mai tot timpul, de aceea este foarte importanta intelegerea si sustinerea familiei. 

„Iubitul m-a acceptat asa. Imi spunea sa luam o plapuma, o perna, o canapea si venim la PRO TV sa traim. Foarte rar iesim in ulima perioada din casa dupa munca, pentru ca in oras trebuie sa stai mai la distanta, ca sa nu se uite lumea, ca e ceva mai intim. Acasa poti fi tu cu barbatul tau doar”.

PRO TV este o scoala de viata pentru toti cei care pasesc pragul acestei televiziuni, spune Iuliana.

„Multi ma intreaba cum am ajuns la PRO TV. Sa ajungi aici, sa te angajezi, nu este complicat. Este mult mai complicat sa ramai aici”.

Sarbatoare mare in familia Ellei Chistol! Vezi cum a fost felicitat sotul de catre fetele sale: „Simt cu tot sufletul ca acum traiesc acolo unde am visat si asa cum am vrut” - FOTO/VIDEO

Iar la cei 23 de ani PRO TV, prezentatoarea ne ureaza...

„Ne doresc noua, echipei PRO TV, sa ramanem la fel de tineri in suflet, indiferent de ce varsta vom avea si la ce varsta vom ajunge sa lucram aici. Sa fim mereu tineri, sa fim ambitiosi, profesionisti, echidistanti, asa cum am fost in toti acesti 23 de ani. Sa nu ne pierdem niciodata aceste valori si in nici o circumstanta. Sa ramanem asa mereu, pentru ca pentru asta telespectatorii sunt alaturi de noi 23 de ani”. 

Articole din aceeasi categorie