08.09.2022
Cum a reactionat tenorul Dumitru Mitu la saltul cu parasuta al iubitei sale, Iuliana Maranciuc: „Cateva zile am fost foarte rece” - VIDEO

Primul invitat din cadrul emisiunii recente a fost muzicianul Dumitru Mitu. In cadrul O Seara Perfecta, Dumitru a discutat cu prezentatoarea Anisoara Loghin despre pasul pe care l-a facut iubita sa, Iuliana Maranciuc, si anume faptul ca a sarit recent cu parasuta, fiind provocata de echipa ProTV. De asemenea, tanarul a mentionat ca el a mers recent in Germania, unde a participat la un concurs prestigios, la care a ocupat locul trei.

Potrivit lui Dumitru, el nu stia ca iubita lui, Iuliana Maranciuc, prezentatoarea stirilor ProTV, a sarit cu parasuta. Iar cand a aflat, artistul a mentionat ca a reactionat foarte rece. „Eu am o relatie aparte cu toate aceste provocari. Noi am mai vorbit despre asta, ca ea la inceputul relatiei tot ii dorea sa sara cu parasuta si eu i-am zis ca numai nu cu mine. In timp s-a mai linistit si i-a trecut si ei adrenalina asta, pana iata nu am avut surpriza cutare. Eram cu baietii in Romania si am primit un mesaj de la ea, mi-a zis ca o sa sara cu parasuta. Cateva zile am fost foarte rece”. 

Totusi, Dumitru este bucuros ca totul este bine si ca ea nu a avut de suferit. Barbatul a afirmat ca, chiar daca Iuliana este o fire neinfricata, ei mereu discuta totul. „Noi nu avem chestii pe care sa nu le discutam. Noi discutam totul. Fiecare are frau liber la gusturile, dorintele si tot ce are, insa ele oricum sunt discutate”. 

Au avut peste 200 de invitati la nunta si au pastrat traditiile! Afla in exclusivitate de ce au decis Roman Burlaca si Gabriella Damir ca Vasile Advahov si sotia lui Ionela sa le fie nasi: „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat.” - VIDEO

Daca pana acum, Dumitru se considera foarte ocupat si cu un program incarcat, acum totul s-a schimbat si cea mai incarcata este Iuliana. Cu toate acestea, barbatul sustine ca el este bucuros pentru ea, pentru ca ea este fericita si iubeste ceea ce face. „Ea aici face tot cu suflet, aici se regaseste, creste. Normal ca nu imi plac multe chestii, programul ei de exemplu. Ea este 90% din timp aici, la ProTV. Chiar si cand ne luam un concediu, noi ne conformam dupa graficul ei”. 

Si chiar daca nu ii plac multe momente, Dumitru niciodata nu a incercat sa o convinga sa plece de la locul sau de munca. „Daca ea va decide pe viitor sa isi schimbe calea, eu o voi sustine. Nu ii pun nici o restrictie, noi ne sustinem reciproc mereu”. 

Recent, muzicianul a mers la un concurs din Germania „Neuestimmen”, unde a ocupat locul trei. Este un concurs prestigios, care este foarte important pentru multi muzicieni. „Sunt foarte multe concursuri de opera, insa sunt doar cateva care iti garanteaza un stars superb in cariera de opera la nivel international. „Neuestimmen” face parte anume din concursurile astea care sunt ca prestigiu, ca popularitate si ca influenta in lumea operei”. 

Nunta cu alai! Retelele au fost inundate cu imagini si filmulete de la petrecerea Gabriellei Damir si a lui Roman Burlaca. Vezi vedetele care s-au distrat alaturi de miri - FOTO/VIDEO

La acel concurs, au fost aproximativ 1400 de participanti, dintre care, pana intr-un final au ramas 11 participanti. Si toate etapele au fost trecute in circa un an. „Nu credeam ca o sa trec. Da, opera este parte din viata mea, insa in ultimul timp am neglijat-o si m-am concentrat pe altceva”. 

Chiar daca inainte a mai participat si la alte concursuri grandioase, de aceasta data, totul a fost mult mai mediatizat. Dumitru a mentionat ca anume prietenii sai si colegii sai au avut un feedback enorm. „Noi avem un singur teatru de opera, dar avem foarte multi solisti talentati. Insa, pana nu pleaca cineva peste hotare, nimeni de acasa nu ne ia in serios”. 

Corneliu Botgros renunta la burlacie! Afla ce spune instrumentistul despre pregatirile pentru marele eveniment: „Cu siguranta nu mai putin de 200 de persoane vor fi la nunta” - VIDEO

Acest concurs l-a marcat mult si, dupa spusele sale, are multe discutii cu multi agenti, cu directori de opera. „Acum eu deja discut pentru sezonul 2023-2024. Voi participa in ianuarie in Germania la un festival de opera in calitate de invitat. Am simtit ca asta este o trambulina, pentru ca din start am primit multe propuneri. Eu foarte mult vreau sa cresc pe plan profesional”. 

Articole din aceeasi categorie