08.09.2022
Au avut peste 200 de invitati la nunta si au pastrat traditiile! Afla in exclusivitate de ce au decis Roman Burlaca si Gabriella Damir ca Vasile Advahov si sotia lui Ionela sa le fie nasi: „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat.” - VIDEO

Roman Burlaca a fost mire ieri, desi oficial au devenit sot si sotie acum un an. Roman si Gabriella s-au cununat si au organizat si petrecerea de nunta. Cum au aratat cei doi si cum s-au simtit in fata altarului, vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Intrebati de ce a durat atat de mult timp pana au organizat cununia si petrecerea, Roman a raspuns: „Am adunat bani, acesta e raspunsul, am adunat bani. A iesit o nunta frumoasa. Scumpa pe masura posibilitatilor, nu va ganditi ca avem trandafiri din aur sau pantere crescute in laborator, nu.”

De asemenea, regizorul a recunoscut ca au fost implicate mai multe persoane in organizarea nuntii: „Pentru noi a contat foarte mult ziua asta si noi ne-am implicat destul de mult, dar evident ca am avut o echipa de oameni care si-au facut meseria bine si la nivel tehnic si decor, meniuri.”

EXCLUSIV! Primele imagini de la cununia Gabriellei Damir cu Roman Burlaca. Cine sunt nasii cuplului - FOTO/VIDEO

„Avem 200 de invitati si vom pastra unele traditii pentru ca suntem moldoveni.”, a mentionat Gabriela.

Roman a povestit si despre momentul in care a facut cunostinta cu Vasile si Ionela Advahov, dar si cum a luat decizia ca anume ei sa le fie nasi. „Il cunosteam demult pe Vasile de la televizor dupa care am lucrat la trenuletul. Intr-un interviu la o televiziune eu am zis ca as lucra cu Vasile Advahov, cu Orchestra Fratilor Advahov si iata asa Ionela i-a zis la un moment dat lui Vasile despre asta. El m-a contactat sa facem clipul si de acolo cumva am dezvoltat o relatie care, intr-un final, a ajuns sa se transforme intr-o relatie de fini si nasi.”

E fetita sau baiat? Gabriella Damir va deveni mamica! Marele anunt a fost facut chiar in ziua nuntii. Imagini emotionante cu burtica bloggeritei - VIDEO

La 58 de ani, Nicolas Cage este din nou tata, de data aceasta de fata

La cununie au fost prezenti doar membrii familiei: fratii, buneii, parintii si nasii.

Roman Burlaca si Gabriella Damir si-au ales niste nasi la fel de celebri. „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat. Il cunosc pe Roma de mai mult timp, stiu ce face. Este un baiat harnic. Sunt o pereche minunata.”, a spus Vasile Advahov.

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea aceasta una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie