07.09.2022
Sarbatoare mare in familia Ellei Chistol! Vezi cum a fost felicitat sotul de catre fetele sale: „Simt cu tot sufletul ca acum traiesc acolo unde am visat si asa cum am vrut” - FOTO/VIDEO

Dis de dimineata, la ora 6:35 de minute, Ella Chistol si fiicele sale erau deja pregatite pentru a-l felicita pe omagiatul zilei, care a implinit astazi 32 de ani. Bloggerita a publicat o serie de clipuri pe pagina sa de Instagram, in care a aratat cum l-au surprins pe iubitul lor tatic si sot. 

Ambele fiice au pregatit pentru tatal lor cate un cadou. Fiica mai mare, Andreea i-a facut o surpriza draguta. Aceasta a strans bani si-a pus intr-un plic, pe care i l-a daruit tatalui sau.

Ella impreuna cu fiica sa mai mica, Emma, i-au daruit un buchet pentru barbati, care contine bere, salamuri si alte gustari delicioase. 

Este un geniu si sustine ca notele sunt importante! Afla cum se pregateste tanarul Nathan Dorul pentru scoala si de ce a decis sa invete limba chineza - VIDEO

„Astazi toti prietenii tai apropiati sunt si vor fi alaturi de tine”, a mentionat Ella intr-un InstaStories. 

Andreea si Emma au fugit rapid catre tatal lor, l-au felicitat, l-au cuprins si l-au sarutat. Sotul Ellei, Andrei, era inca somnoros si se pare ca nu s-a asteptat la o astfel de felicitare. 

Corneliu Botgros renunta la burlacie! Afla ce spune instrumentistul despre pregatirile pentru marele eveniment: „Cu siguranta nu mai putin de 200 de persoane vor fi la nunta” - VIDEO

Dupa ce a primit cadourile, Andrei impreuna cu sotia si fiicele au intalnit rasaritul frumos. Acestia dansau, se veseleau si au intampinat aceasta zi asa cum si trebuia. 

„Simt cu tot sufletul ca acum traiesc acolo unde am visat si asa cum am vrut”, a scris Ella Chistol. 

Ella Chistol este o bloggerita din Republica Moldova. Are doua fetite si un sot iubitor, Andrei. Este activa pe Instagram, unde are o comunitate de peste 161 de mii de urmaritori. 

La 23 de ani va deveni mama pentru a treia oara! Chiar daca va avea din nou baietel, Katy Black isi doreste si o fetita. Ce destainuri a facut bloggerita: „Se aseamana cu sarcinile trecute, dar e diferita din cauza ca...” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie