23.06.2023
Si-a indeplinit visul de a arata asa cum isi doreste! Afla de la medicul-sef „Alter-Med”, Veronica Vizdoaga, detalii in premiera despre interventiile estetice la care a apelat Olga Manciu - VIDEO

Invitate in studio-ul O Seara Perfecta au fost Veronica Vizdoaga si curajoasa Olga Manciu, care au dezvaluit detalii despre interventia facuta.

Olga Manciu a dezvaluit cum i-a venit idea si cum s-a decis sa faca aceasta interventie.„Cu adevarat, eu am plamadit aceasta idee de 11 ani, din momentul cand am nascut gemenii si am inteles ca a inceput un proces pe care eu nu o sa-l pot sa-l rezolv de sine statator. Au fost multe dubii, frici, dupa care a mai aparut al treilea copil si am zis okay, mai asteptam, dupa care a fost plecarea noastra in Marea Britanie si am zis iar ca mai asteptam. Anul trecut de ziua mea, eram in Spania cu prietenii, cu familia si eu am spus la toti ca eu mi-am pus scop pana anul viitor, pana de ziua mea, eu imi execut interventiile chirurgicale. Eu sunt o persoana care face sport, eu sunt o persoana care are un mod sanatos de viata si eu am inteles ca sportul ma ajuta sa ma mentin si nicidecum nu poate sa-mi mareasca sanii sau sa-i umple si nu poate sa imi rezolve problema cu pielea”.

„Eu am facut trei interventii in una, am facut si liposuctia la aripioarele care nu se duceau, si astfel am luat decizia cu cateva zile inainte de interventie sa facem trei in unu. Asta a fost cea mai buna decizie din viata mea, pentru ca eu am avut cea mai buna echipa din lume, dupa multe cautari. Eu am luat totul de la zero, pentru ca am facut consultatii si asta recomand tuturor, sa nu se arunce din prima, trebuie sa iti gasesti locul unde sa te simti bine si iata asa am ajuns in Alter-Med”, a mai adaugat Olga.

Cele doua se cunosc de cand Olga Manciu avea 10 ani.

Patric Hanganu, a avut parte de un incident neplacut! Afla cum i-au fost sustrasi 400 de euro de pe cardul personal, dar si ce nu face sotia fara voia lui - FOTO/VIDEO

Veronica Vizdoaga a marturisit:„Noi ne cunosteam, dar nu stiam ce cauta ea. Dar ii multumesc foarte mult, caci datorita ei a putut sa auda o tara intreaga si sa inteleaga ca de fapt aceste interventii nu sunt atat de grele dupa cum par a fi. Si aceste trei interventii in unul, nu este altceva decat o reabilitare a femeii, normala, fiziologica, posibila dupa sarcina. Interventiile acestea sunt in top peste hotare, sunt un set de interventii care reabiliteaza femeia, pot fi diferite. A fost curajoasa, nici nu am asteptat, ne-a aratat totul si cicatricile si totul a explicat”.

„Nu poti arata o diferenta fara sa arati asa cum este, este simplu sa spui ca asa m-a facut mama cu tata, cand de fapt nu este acesta adevarul si avand o comunitate foarte mare, nu poti sa minti. Oamenii inteleg lucrurile si eu am zis ca trebuie sa deschid aceasta cutie pana la urma, sa dezmit niste mituri care se spun. Am avut cea mai frumoasa experienta din viata mea, am adormit si m-am trezit”, a mai adaugat Olga Manciu.

Aceasta a marturisit ca nu ascundea problemele pe care le are si nu folosea filtre. Olga Manciu a spus lucrurilor pe nume. „Eu nu sunt adepta filtrelor, eu cred ca este suficient cat filtru avem in jurul nostru si eu am ales pozitia de transparenta, chiar daca trend-urile nu erau neaparat acestea si de asta am ales sa arat asa cum este. Da, acesta este corpul meu si nu cred ca este ceva strasnic in a arata un san, o burta care s-a reabilitat, sau care nu este reabilitata”.

Ce rochii ar trebui sa poarte femeile dupa 45 de ani! Designerul Diana Voevutki a facut lumina: „De obicei, buticurile si magazinele propun tot felul de saci” - VIDEO

Toate procedurile estetice au limite, despre asta a vorbit si Veronica: „Procedurile au limite, deci natura nu permite non-stop sa faci interventii sau diverse proceduri, dar fiecare etapa a vietii isi are procedurile ei. Dupa sarcina, pacientele vin cu recuperarile post sarcina, dupa scaderea in greutate la fel, varsta isi lasa amprenta si ea. Pana a incepe includerea mea in asa gen de activitate, chiar nu credeam ca multe femei au problema asta, in Moldova sunt foarte multe femei cu probleme, sa incepem de la rinoplastie, la noi in clinica se rezolva problema nu doar estetica, dar si functionala. Sunt femei care nu au sani, am avut o pacienta care spunea ca merge pe plaja cu push-up, iar dupa ce si-a facut sanii la noi in clinica, ea plangea de bucurie”.

Interventiile estetice iti ofera incredere in sine, sustine Olga Manciu. „Increderea in sine este la cota maxima si nu este vorba despre iubirea de sine, ca ma iubeam si pana la asta, doar ca visul meu era ca sa imbrac o lenjerie frumoasa, fara push-up, fara nimic, sa ma imbrac si sa ma uit in oglinda si sa zic yess. Eu chiar vreau sa multumesc echipei care m-a operat, in special doamnei anesteziolog, domnilor chirurgi si toata echipa Alter-Med in frunte cu doamna Veronica care m-au primit in casa lor si m-am simtit ca acasa si m-am simtit in siguranta”, a marturisit Olga.

Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Vesta - un articol indispensabil pentru femeia moderna

Veronica a marturisit si ce se intampla cu corpul Olgai dupa cativa ani si daca sunt sau nu consecinte: „Corpul Olgai o sa fie bine, la fel ca oricare corp fiziologic, o sa imbatraneasca. Daca nu o sa respecte anumiti parametri, daca nu o sa se alimenteze corect, daca nu o sa bea suficienta apa, o sa se deshidrateze si atunci nu o sa aiba acele efecte pe care le are acum. Este foarte important sa duca un mod de viata sanatos, sa faca sport, sa se alimenteze, sa se bucure de viata, sa se bucure de fiecare zi, fiindca toate interventiile estetice sunt pentru a schimba calitatea vietii”.

Articole din aceeasi categorie