21.06.2023
Ce rochii ar trebui sa poarte femeile dupa 45 de ani! Designerul Diana Voevutki a facut lumina: „De obicei, buticurile si magazinele propun tot felul de saci” - VIDEO

Designerul Diana Voevutki a venit pe pagina sa de Instagram cu mai multe recomandari. Vezi la ce ar trebui sa atraga atentie doamnele de peste 45 de ani cand isi aleg o rochie de seara.

„Astazi vorbim despre mame. Probabil este categoria de femei care cel mai greu isi gasesc tinuta pentru evenimente. De obicei, buticurile si magazinele propun tot felul de saci, fara niciun fel de forma, in care femeia nu are nici talie, nici piept, nu are nimic. Uneori aceste tinute mai au si niste flori enorme si le fac si mai mari”, a spus intr-un story designerul Diana Voevutki.

Dianna Rotaru a plecat in vacanta! Vezi ce tinuta spectaculoasa si-a ales interpreta pentru aparitia sa pe plaja - FOTO

Designerul a mentionat ca nu trebuie sa ne ferim de culori inchise cand alegem o rochie pentru eveniment: „Pana in ziua de astazi mai exista parerea ca la nunti si cumetrii nu se duce in rochie neagra si de obicei doamnele in varsta se tin de acest obicei si evita culoarea neagra. Eu zic ca nu este potrivit si daca tot femeile nu vor sa imbrace in negru, pot opta pentru albastru inchis. Este o culoare destul de versatila, potrivita, pentru ca scoate frumos in evidenta culoarea tenului”.

Tatiana Maxian - postare de milioane! Vezi cate aprecieri a adunat bloggerita la un filmulet pe TikTok - FOTO/VIDEO

„Atunci cand imbracam o doamna care este trecuta de 45 sau 48 de ani atentie foarte mare la lenjerie. Daca doamna are un tesut adipos prezent in zona abdominala trebuie sa alegem lenjerie modelatoare”, a explicat Voevutki.

„Doamnele opteaza pentru pantofi cu bot rotund care imbatranesc vizual, fac picioarele mai micute si daca sunt si plinute le face si grasulene, nu este cel mai bun lucru. Haideti sa alegem pantofi cu bot usor ascutit si cu un toc clasic, stabil, putin mai gros”, a mentionat designerul. 

Tatiana Maxian - postare de milioane! Vezi cate aprecieri a adunat bloggerita la un filmulet pe TikTok - FOTO/VIDEO

Diana Voevutki este un designer autohton si mama a doii copii, Bogdan - baiatul cel mare si fiica Ariadna. 

Articole din aceeasi categorie