04.08.2022
Shiloh Jolie-Pitt a facut cumparaturi in Los Angeles. Fiica de 16 ani a Angelinei Jolie a fost vazuta singura pe strada - FOTO

Shiloh Jolie-Pitt a facut cumparaturi in Los Angeles. Fiica de 16 ani a Angelinei Jolie a fost vazuta singura pe strada in timp ce purta o tinuta casual in zona Los Feliz.

Shiloh Jolie-Pitt, in varsta de 16 ani, pare sa faca singura niste cumparaturi pentru o zi de nastere. Fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt a fost fotografiata tinand un balon pe care scria "La multi ani". Ea avea si o punga alba de cumparaturi in timp ce se plimba in Los Feliz. Ea a purtat un hanorac negru, pantaloni scurti negri si adidasi asortati. Adolescenta a purtat tot timpul masca de protectie pe parcursul iesirii in public.

Morgenstern a recunoscut ca nu o mai iubeste pe Dilara. Ce dezvaluiri a mai facut artistul in noua sa piesa

Shiloh Jolie-Pitt a facut cumparaturi

De asemenea, aceasta avea parul blond strans la spate si nu parea sa acorde atentie camerelor in timp ce trecea pe langa fotografi. Nu este clar pentru cine facea cumparaturi. Fratele ei cel mai mare, Maddox, implineste 21 de ani pe 5 august. Este posibil ca articolele cumparate sa aiba ceva de-a face cu ziua lui.

Oricum, este cu siguranta cineva important, deoarece adolescenta a mers singura pentru a obtine cadourile.

Shiloh Jolie-Pitt, pe strada, in Los Angeles, alaturi de o garda de corp

Inainte de cea mai recenta iesire la cumparaturi a lui Shiloh, ea a aparut in presa pentru ca a participat cu bucurie la un concert alaturi de mama ei in Roma.

Ambele au fost fotografiate in multime in timp ce urmareau castigatorul Eurovision 2021, Maneskin.

Amandoua au purtat tinute negre si pareau ca se distreaza in timp ce vorbeau, radeau, cantau si dansau impreuna. Jolie a fost tot timpul zambitoare si s-a distrat alaturi de fiica sa. Shiloh este o impatimita a muzicii, dar si a dansului. Aceasta obisnuia sa mearga deseori la dans in Los Angeles.

Shiloh Jolie-Pitt Transformation Over the Years: Photos

Shiloh, mereu in compania mamei sale

De asemenea, Shiloh a fost vazuta luand inghetata in orasul italian impreuna cu unii dintre fratii ei cu doar cateva saptamani inainte de concert. Ea a fost fotografiata purtand salopeta scurta neagra peste un tricou negru si pantofi sport rosii si albi. Si atunci a purtat parul strans intr-un coc inalt si purta o masca neagra pentru a fi in siguranta.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Cand Shiloh nu petrece timp cu familia ei in timpul excursiilor la cumparaturi si la inghetata, danseaza. O sursa ne-a dezvaluit recent ca adolescenta e pasionata de dans. Angelina face tot ce poate pentru a o sustine.

„Shiloh a inceput cu lectii private inainte de a se alatura unui mic studio langa casa lor. Apoi, pe tot parcursul pandemiei, a facut cursuri pe zoom. Ea este foarte dedicata in tot ceea ce face, a spus insiderul in exclusivitate pentru HollywoodLife.

„Angelina este uimita de cat de talentata este Shiloh. Mai mult decat atat ii place sa vada cat de fericita este Shiloh cand danseaza. O cariera in dans este ceva ce ar putea urma intr-o zi. Angelina nu o impinge deloc in aceasta directie. O incurajeaza sa o faca pur si simplu pentru ca o face fericita”.

Shiloh & Angelina Jolie At Concert In Rome: Photos – Hollywood Life
Articole din aceeasi categorie