04.08.2022
Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale verii a avut loc in sfarsit! Bloggerita Marinela Bezer si-a oficializat relatia cu logodnicul sau Vlad Gatcan, la data de 3 august. Invitatii de top, decorul de lux, dar si tinutele chic au fost de nelipsit de la marele eveniment, iar nunta in sine, ce sa mai, a fost una de nivel hollywoodian. 

Marinela Bezer si Vlad Gatcan formeaza unul dintre cele mai cunoscute si indragite cupluri de la noi. In acest weekend cei doi si-au spus oficial „da”, iar mai multe detalii poti vedea in articolul de mai jos. 

Marele eveniment al celor doi indragostiti a avut loc in orasul Nice din Franta, intr-o vila superba situata pe litoralul din Saint-Jean-Cap-Ferrat al Rivierei Franceze.

Pentru ca evenimentul a fost unul extrem de asteptat de cei aproape 500 de mii de urmaritori ai bloggeritei, Marinela a filmat si a postat intreaga sa rutina din ziua nuntii. 

Doina Danielean si-a botezat fetita! Vezi ce tinute au purtat jurnalista si micuta Eva-Maria pentru marele eveniment - FOTO/VIDEO

Mirii au optat chiar si pentru parfumuri speciale pentru acest eveniment.

Tanara s-a filmat in dimineata nuntii intr-o tinuta superba, realizata chiar de afacerea familiei, iar utilizatorii s-au grabit sa o asemene pe Marinela cu o lebada gratioasa.

Marinela a trait un moment de-a dreptul emotionant in aceasta zi speciala alaturi de sora sa mai mica - Nicoleta. Aceasta i-a daruit un accesoriu celebru marca Cartier,iar lacrimile fetelor au fost nelipsite: „Eram in plina pregatire, in procesul de make-up, atunci cand Niki a venit si mi-a daruit cadoul sau de nunta, cumparat din proprii sai bani. Ambele am inceput sa plangem. Pur si simplu nu am cuvinte, nu stiu ce am facut sa merit o sora ca ea. Te iubesc nespus!”, a scris Marinela emotionata.

Horoscop 4 august 2022. Zodia care alearga dupa bani si dragoste, dar le pierde pe amandoua. Apar mari cheltuieli

Totodata, Marinela le-a aratat urmaritorilor sai si pantofii sai de nunta, pentru care are o pasiune aparte de altfel. Tanara a optat pentru cateva modele Jimmy Choo.

 

Dupa ore bune de pregatire, marele eveniment s-a inceput.

O secventa parca desprinsa din povesti a fost cea in care tanara bloggerita a aparut la bratul tatalui sau, toti au aplaudat, iar emotiile invitatilor se puteau citi cu usurinta pe chipurile pe care erau schitate zambete si lacrimi de fericire. 

Iar pentru ca este o fashionista desavarsita, Marinela Bezer nu s-a putut prezenta la nunta altfel decat intr-o tinuta perfecta si plina de sclipire si stil. Influencerita a purtat in prima faza a nuntii o creatie divina si un voal lung, iar in cea de a doua etapa, Marinela a optat pentru o rochie la fel de eleganta, dar si senzuala, avand si o taietura indrazneata la picior.

 

Momentul culminant al serii a fost dansul mirilor, care a fost unul de-a dreptul spectaculos si foarte neordinar.

Marinela si Vlad au optat pentru un dans cu elemente din tango, dar si cu miscari lente pline de pasiune, iar momentul in sine a fost unul parca desprins din competitiile de dans profesionist. 

Se pare ca seara a fost una pe masura asteptarilor, iar video-urile si imaginile desprinse din paradis continua sa apara pana in prezent pe retelele de socializare. 

Marinela Bezer este una dintre cele mai urmarite influencere de la noi. Aceasta i-a spus „Da”  logodnicului sau Vlad Gatcan in septembrie 2020, iar momentul a fost unul de-a dreptul memorabil. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie