04.08.2022
Morgenstern a recunoscut ca nu o mai iubeste pe Dilara. Ce dezvaluiri a mai facut artistul in noua sa piesa

Acum cateva luni, rapperul Morgenstern si iubita lui Dilara si-au anuntat divortul la un an dupa ce s-au casatorit. Potrivit tinerei ei s-au despartit din cauza dezacordurilor si opiniilor diferite asupra vietii de familie. La scurt timp dupa aceea s-a dezvaluit ca rapperul a inselat-o pe Dilara de mai multe ori.

Recent rapper-ul a lansat o noua piesa impreuna cu Niletto si The Limba, unde a mentionat inca o data ca el se face vinovat de divortul cu Dilara.

„M-am indragostit de tine, dar acum nu te mai iubesc. Da, am mintit ca va fi pentru totdeauna.”, a recunoscut Morgenstern in noua sa piesa. In plus, acesta a spus ca a inselat-o constant pe Dilara.

Acum un an a avut loc nunta celor doi. Ea a fost in stilul anilor '90. Dilara si Morgenstern sunt impreuna din 2017, insa in 2019, cuplul s-a despartit pentru o scurta perioada de timp. 

Morgenstern este un rapper, producator de discuri si compozitor rus. El a castigat faima pentru prima data in 2018 ca autor de parodii ale artistilor de muzica populara din acea vreme, publicand aceste videoclipuri pe canalul sau de YouTube.

Articole din aceeasi categorie