26.08.2022
Shia LaBeouf, dezvaluiri dureroase: a fost aproape sa se sinucida dupa ce fostele iubite l-au acuzat de abuz fizic si emotional: „Aveam o arma pe masa. Nu mai voiam sa traiesc"

Shia LaBeouf, actorul cazut in dizgratie in urma acuzatiilor fostelor iubite de abuz fizic si emotional, a oferit un rar interviu de 80 de minute preotului Robert Barron, in care a vorbit despre momentele grele din ultimii ani si despre cum a decis sa treaca la catolicism.

Nascut intr-o familie mixta in ceea ce priveste religia, evreo-crestina, Shia a marturisit ca documentarea pentru un rol l-a facut sa treaca la religia catolica, scrie Daily Mail, care citeaza declaratiile din podcastul de pe YouTube. Actorul castigator de Emmy a spus ca rolul lui Padre Pio, un calugar italian ce a fost facut sfant de Biserica Catolica, l-a determinat sa se gandeasca mai mult la religie. Pentru interpretarea acestui personaj, actorul de 36 de ani a locuit intr-o manastire si s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. El a tinut sa spuna ca nu a acceptat rolul lui Padre Pio pentru a-L gasi pe Dumnezeu, ci pentru a-si salva cariera, dar crede ca soarta lui a facut parte dintr-un plan divin.

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza de 14 ani, artistul a lansat o piesa in limba romana in care anunta ca se intoarce acasa! Asculta si tu hit-ul „Printre Culori” - VIDEO

In aceeasi perioada, LaBoeuf trecea prin momente grele, care l-au dus aproape de suicid, dupa ce unele dintre fostele iubite l-au acuzat de abuz fizic si emotional. Cantareata FKA twigs a intentat un proces impotriva lui LaBoeuf la sfarsitul lui 2020, acuzandu-l de comportament violent si de faptul ca a terorizat-o psihic. Tot atunci, solista Sia a sustinut-o, spunand ca Shia este un mincinos patologic.

„Aveam o arma pe masa. Nu mai voiam sa traiesc cand toate astea s-au intamplat. Am trecut printr-o rusine pe care nu am simtit-o niciodata. Genul de rusine care te face sa uiti sa mai respiri, nu mai stii unde sa mergi. (...) Stiu acum ca Dumnezeu se folosea de ego-ul meu pentru a ma atrage la El, indepartandu-ma de dorintele lumesti. Totul se petrecea simultan”, a explicat el.

Desi s-a simtit lipsit de speranta, Shia avea o dorinta interioara de a rezista. Invatarea despre ispasire si iertare i-a permis, de asemenea, sa creada ca este demn de o a doua sansa.

Saptamana trecuta a nascut, iar acum este nasa! Lidia Isac - in centrul atentiei la nunta finilor sai, alaturi de sotul sau, Radu Tarus: „Cei mai nebuni de frumosi” - VIDEO

Cantareata Sia a spus despre Shia LaBeouf ca „este un mincinos patologic” care a pacalit-o ca este singur, facand-o sa intre intr-o „relatie adultera”. „Este cu adevarat bolnav”, a fost concluzia artistei.

Potrivit dezvaluirilor facute de FKA twigs in cadrul procesului, LaBeouf a incercat sa o sugrume in somn. Mai mult, actorul i-a scuns ca suferea de o boala cu transmitere sexuala si o obliga sa doarma goala.

In mediul online au aparut imagini cu mosia Claudiei Schiffer si a sotului sau. Supermodelul a recunoscut ca uneori acolo se petrec lucruri ciudate: „In casa intr-adevar sunt fantome” - FOTO

In cadrul procesului, FKA twigs a mai povestit ca actorul conducea in jurul Los Angeles-ului ca sa omoare caini vagabonzi. Considera ca astfel se pregateste pentru un rol de criminal. Acesta i-ar fi pus ca „vrea sa vada cum este sa iei o viata”. Toata aceasta experienta a speriat-o extrem de tare pe cantareata, care a decis sa ia masuri. Shia a negat ca i-ar fi cauzat „rani sau pierderi” lui FKA twigs. Cei doi se vor intalni la tribunal in aprilie 2023. 

Articole din aceeasi categorie