26.08.2022
Saptamana trecuta a nascut, iar acum este nasa! Lidia Isac - in centrul atentiei la nunta finilor sai, alaturi de sotul sau, Radu Tarus: „Cei mai nebuni de frumosi” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Lidia Isac impreuna cu sotul ei, Radu Tarus au devenit nasi. Recent, pe pagina sa de Instagram, artista a publicat mai multe filmulete din cadrul nuntii finilor sai, unde putem observa cat de repede si-a revenit cantareata dupa nastere. 

„Hai sa pretindem pe un minut ca merg la „tusa” fara copii”, a glumit Lidia Isac. 

bloggerita urmaritorilor sai in aceasta zi speciala: „In asa postura practic nu m-ati putut vedea...” - FOTO/VIDEO

Pentru eveniment, Lidia a optat pentru o tinuta mai relaxanta. Vedeta a imbracat o rochie scurta, voluminoasa, de culoarea bej si o pereche de adidasi albi. De asemenea, artista si-a completat look-ul cu accesorii in culorile tinutei. Sotul sau, Radu Tarus a optat pentru un costum negru clasic. 

„Cei mai nebuni de frumosi”, a mentionat o invitata. 

Petrecerea a fost superba, iar Lidia impreuna cu sotul ei au dansat si s-au veselit de minune. 

„Va-nchipuiti, femeia asta saptamana trecuta a nascut si saptamana asta-i nasa”, a afirmat o invitata. 

„Niciodata nu am pretins ca suntem perfecti!” Doina Danielean - indignata le-a raspuns haterilor sai: „Voi nu aveti suflet...” - FOTO/VIDEO

Se pare ca nasterea intr-adevar a fost una usoara, caci Lidia era plina de energie si de dorinta de a se distra. 

Lidia Isac este casatorita cu dj-ul moldovean, Radu Tarus. Lidia si Radu au impreuna un baietel pe nume Leon si o fetita pe nume Daria. 

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie