26.08.2022
In mediul online au aparut imagini cu mosia Claudiei Schiffer si a sotului sau. Supermodelul a recunoscut ca uneori acolo se petrec lucruri ciudate: „In casa intr-adevar sunt fantome” - FOTO

Claudia Schiffer, supermodelul anilor 1990, mereu a fost interesata de arta si si-a dorit sa traiasca intr-o cladire neobisnuita. Si uite ca visele ei s-au implinit. In prezent, ea si familia sa traiesc intr-un conac care a fost construit in anul 1574. Despre acest lucru scrie editia Architectural Digest.

Conacul in stilul Tudor, construit pe timpul cand Henric al VIII-lea era rege al Angliei, isi datoreaza numele reginei Elisabeta I, fiicei lui, care era servita cu sunca rece cand ramanea acolo. De atunci, conacul se numeste Coldham Hall.

Modelul a recunoscut ca ea si sotul ei, regizorul de film Matthew Vaughn, au achizitionat Coldham din intamplare.

Ei se plimbau printr-un satuc englez, au luat-o in directia unei alei si au dat de conac. Atunci ei i-au intrebat pe proprietarii de atunci ai conacului daca ei nu ar vrea sa-l vanda. 

A devenit cunoscut motivul decesului vedetei serialului „Interni”, Maxim Pinsker. Ce spun medicii legisti

„De fapt, noi am batut la usa lor si am spus: „Suntem indragostiti de acest loc”. Proprietarii nu aveau idee cine suntem noi si ce cautam acolo”, isi aminteste Claudia. Cateva luni mai tarziu, cuplul, dupa ce au facut o intelegere cu proprietarii conacului, s-au casatorit pe teritoriul lui, in fata a 120 de invitati. 

Conacul, cu 14 dormitoare, pe 530 de acri, serveste acum drept resedinta permanenta pentru Matthew Vaughn, Claudia Schiffer si cei trei copii ai lor, Caspar, Clementine si Cosima, precum si o intreaga armata de animale de companie. Familia are caini, pisici, oi, porci si o broasca testoasa. 

Inainte, Coldham Hall a servit drept cladire pentru preotii catolici refugiati in timpul epurarilor elisabetane si, de asemenea, se lauda cu multe odai secrete si nise sub podea. Anterior, duhovnicii in dizgratie se ascundeau acolo, iar acum acolo traieste toata familia Claudiei Schiffer. 

„Inainte, copiii mereu cautau comori pe aici, insa nu au gasit nimic”, a recunoscut Schiffer.

Coldham Hall a fost, de asemenea, locul de intalnire a complotului prafului de pusca din 1605. Conacul a ramas in posesia familiei celor care l-au construit timp de peste trei sute de ani. 

„Avem o istorie bogata, pe care ar trebui sa o mentinem si sa corespundem acesteia”, a spus Schiffer. Din respect pentru trecutul bogat al conacului, cuplul a inceput foarte lent si deliberat sa isi decoreze casa. 

Tatal lui Meghan Markle, comparat cu Britney Spears. Ce au cei doi in comun

Decorul din conac consta dintr-un amestec de mobilier moale si confortabil, obiecte antice si obiecte mostenite de ani de zile. In conac Claudia a gasit un loc perfect pentru cufarul sau vechi, iar Vaughn pentru scutul sau, cu blazonul familiei desenat pe el.

Schiffer mergea adesea prin galerii de arta, fiind tanar model parizian care traia in Marais. In timp ce colegii ei calatoreau, mergeau la petreceri, Claudia alegea arta. 

„A fost o data o expozitie a lui Andy Warhol la Muzeul Pompidou si imi amintesc ca m-am gandit atunci: intr-o buna zi, daca voi avea destui bani, voi cumpara una dintre creatiile sale”, iar acum una dintre picturile lui Warhol ii decoreaza biroul. 

Pavel Priluchny si actrita Zepyur Bruyan au jucat o nunta de vis in Armenia! Vezi imaginile fabuloase - FOTO

Claudia si Matthew nu iubesc petrecerile zgomotoase, asa ca ei des au oaspeti. Iar una dintre distractiile populare ale cuplului sunt povestile despre fantomele locale. 

„Incepem sa spunem diferite povesti despre fantome. Umorul - sau groaza, in functie de circumstante, - consta in aceea ca in casa intr-adevar sunt fantome”, a spus modelul.

„Auzim sunete scartaitoare si, uneori, se intampla lucruri ciudate. De exemplu, se poate porni muzica. Am chemat un medium si ea ne-a spus ca, de fapt, toate fantomele din casa sunt bune si nu ar trebui sa ne fie frica de ele”, a recunoscut vedeta. 

Articole din aceeasi categorie