26.08.2022
Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza de 14 ani, artistul a lansat o piesa in limba romana in care anunta ca se intoarce acasa! Asculta si tu hit-ul „Printre Culori” - VIDEO

Dan Balan a dat lovitura! Dupa o pauza de 14 ani, interpretul a lansat un mega hit in limba romana, intitulat Printre culori. 

Dupa o perioada de tacere si solidaritate pentru poporul ucrainean, interpretul Dan Balan a revenit intr-un mod inedit si anume lansand  piesa Printre culori, insotita de un videoclip de-a dreptul emotionant si plin de pasiune.

De la ultima sa lansare a melodiei in limba romana „Despre tine cant”, la care a avut un succes memorabil, Dan Balan a lansat astazi istoria unei iubiri puternice si adevarate, cu un mesaj sublim de pace.

Mariana Mihaila a fost omagiata. Afla cati ani a implinit interpreta, dar si unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere - VIDEO

In videoclip, apare protagonist un cuplu, iar povestea lor de dragoste este prezentata atat in etapa din tinerete, cat si la batranete.

„Astazi lansez prima piesa in limba romana dupa 14 ani.. ma bucur sa ma intorc acasa.. “Printre Culori”…”, a anuntat el pe pagina sa de Instagram. 

Internautii au ramas impresionati de-a binele si nu au ezitat din a scrie comentarii care mai de care: „Insfaaaaaaarsit si in limba Romana. Superb. Felicitari!/ O asteptam.../ Dan, multumesc pentru limba romana si nu rusa...”, au scris ei. 

Dan Balan este una dintre cele mai bune voci masculine din intreaga lume, piesele sale avand milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numarand peste 988 de mii de urmaritori. 

Saptamana trecuta a nascut, iar acum este nasa! Lidia Isac - in centrul atentiei la nunta finilor sai, alaturi de sotul sau, Radu Tarus: „Cei mai nebuni de frumosi” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie