27.11.2023
Shakira nu il iarta pe Gerard Pique! Artista pregateste un documentar despre despartirea dramatica de fotbalist

Viata artistei in varsta de 46 de ani s-a schimbat radical in ultima vreme, iar dramele pe care le-a trait cu fostul sau partener, Gerard Pique, ar putea fi expuse intr-un documentar incendiar, potrivit presei internationale.

​Shakira si Gerard Pique s-au desparitit in vara anului 2022, dupa ce fostul fotbalist a inselat-o pe artista cu o tanara studenta, Clara Chia Marti.

Victoria Lungu isi sarbatoreste aniversarea! Ce surpriza i-a pregtit Valeria, fiica interpretei - VIDEO

Dramele prin care a trecut dupa separare i-au marcat viata si, potrivit DailyMail, vedeta ar pregati un „cantec de dispret sub forma de documentar”. numit „The cheating and me”.

„Cred ca va fi vorba despre drama prin care a trecut si se va numi: The cheating and me. Va fi un cantec de dispret sub forma de documentar(...)

Este clar ca Shakira inregistreaza material grafic pentru un proiect audiovizual, un documentar sau un reality show de tip documentar. Se pare ca, in zilele noastre, daca esti o persoana celebra si nu ai propriul tau reality de tip documentar, esti un nimeni”, au spus jurnalistele Lorena Vasquez si Laura Fa, potrivit sursei amintite anterior.

Adevaratul motiv pentru care Dan Ionita nu se casatoreste cu iubita lui, Cristina: „Nu vreau sa fac aluzii ca m-am speriat” - VIDEO

Saptamana trecuta, Shakira a primit o amenda in valoare de 6,4 milioane de lire sterline pentru sase infractiuni de frauda fiscala. Averea artistei se ridica la aproape 240 de milioane de lire sterline.

Articole din aceeasi categorie