27.11.2023
Adevaratul motiv pentru care Dan Ionita nu se casatoreste cu iubita lui, Cristina: „Nu vreau sa fac aluzii ca m-am speriat” - VIDEO

Recent, bloggerul si omul de afaceri Dan Ionita a fost invitat in cadrul podcastului Alei Zasmenco - „Intrebari Si Raspunuri”.

In cadrul interviului, Dan a povestit atat despre relatia cu fosta sotie, cat si despre perioada frumoasa prin care trece alaturi de actuala lui iubita, de la care asteapta un copil.

Intrebat daca cunoaste deja sexul viitorului copil, blogger-ul a raspuns: „Nu cunoastem si in premiera o sa spun la tine cand o sa cunoastem, deoarece pe Instagram nu am vorbit despre asta. Facem un eveniment pe 2 decembrie, un eveniment cu persoanele noastre apropiate, rudele cele dragi, un eveniment care o sa insemne mai mult pentru noi decat gender party. Atunci o sa aflam sexul copilului. Clinica la care ea se monitorizeaza pe 1 decembrie au spus ca o sa ne dea sigilat intr-un plic sexul la copil. O sa duc plicul la o doamna care se ocupa de decorul de la evenimentul nostru”.

Munceste neincetat pentru a ajunge acolo unde isi doreste! In cateva zile, Geta Burlacu absolveste masteratul la Londra: „Lucrurile la care visezi se intampla daca...” - VIDEO

De asemenea, Dan a recunoscut ca isi doreste mai mult o fetita, decat un baietel. „Fata. Ea nu stie ce isi doreste, dar cand i-a spus ca vreau fetita ea tot a spus ca vrea. Artur a spus ca vrea mai tare baiat”, a povestit acesta.

Totodata, omul de afaceri a fost intrebat daca se recasatoreste. „Italienii au spus ca pot sa traiasca toate viata fara a se inscrie. La noi la moldoveni e normal ca tu sa faci o cununie la biserica, sa te duci la Starea Civila sa pui o semnatura acolo, e ceva normal, eu nu pot sa zic ca asta nu trebuie sa facem. Asta eu am facut cu fosta mea sotie. In relatia aceasta eu mai mult ma axez pe viitorul copil pe care il asteptam, ca el sa fie sanatos, ma ocup de mama copilului (am fost la nutritionist). Ce tine de actul acesta oficial, o sa il las pe mai tarziu. Eu am divortat vreo 2 ani. Nu vreau sa fac aluzii ca m-am speriat de experienta trecuta, nu. La momentul de fata eu o vad pe Cristina persoana potrivita pentru mine si o vad persoana potrivita in viitor”, a spus Dan Ionita.

Urmareste podcastul integral mai jos:

Emilian Cretu - o noua parodie: „Ma gandeam cand o sa ma cheme Evelina sa mananc si eu icre cu lingura” -VIDEO

Dan Ionita este un om de afaceri si blogger din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 350 de mii de abonati. Acesta are un baietel din fosta relatie pe nume Artur. Recent, Ionita a anuntat ca iubita lui Cristina este in asteptarea unui copil.

Articole din aceeasi categorie