10.05.2022
Sesiunile foto in lanurile de rapita sau de grau verde sunt la mare cautare in aceasta perioada! Vezi locurile pitoresti din Moldova in care poti obtine poze extraordinare si amintiri frumoase - FOTO/VIDEO

Livezile in floare, lanurile de rapita sau de grau de un verde intens sunt un decor minunat pentru pentru o sesiune foto in aceasta perioada. In reportajul marca O Seara Perfecta vezi mai jos o excurie virtuala a acestor minunatii. 

La doar 20 de kilometri de Chisinau, in apropiere de Criuleni se intinde un lan de rapita in floare. Galbenul intenes, dar si albastrul senin al cerului creeaza decorul perfect pentru o sesiune foto. 

„Lanul de rapita reprezinta acum o atractie, in special pentru cei care iubesc sa pozeze. Este o provocare in primul rand, deoarece trebuie sa fii deja pregatit, sa vii imbracat cu culorile potrivite. O rochie alba sau mov in contrast cu culoarea galbena se vede perfect pentru partea feminina, de asmenea si copiii in culori precum rosu fac niste poze frumoase in contrast cu galben si albastru.” , precizeaza fotograful.

Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat fiul cel mic. Vezi ce imagini de la eveniment au postat vedetele: „Cea mai tare atmosfera” - FOTO

Asadar, lanul de rapita este potrivit pentru sesiunile foto de orice tematica, pentru ca importanta este imaginatia fotografului. La fel de important este sa nu distrugem culturile si sa lasam lanul curat la plecare. 

Britney Spears se marita! Ea si iubitul ei au stabilit deja data nuntii

Rapita este in floare doar cateva zile, de aceea ai putin timp la dispozitie sa prinzi momentul. 

Lanul de grau din aceasta perioada, la fel ne ofera un decor minunat pentru sesiunile foto, in special la apus de soare. 

De asemenea luna mai este nespus de frumoasa in livezile Moldovei atunci cand copacii sunt in floare. De aceea pozele langa copacii de ciresi sau mere sunt nelipsite pentru fiecare. 

Ce a facut de ”Ziua Victoriei” campioana olimpica din Rusia care si-a ”dezgustat” fanii prin prezenta la mitingul lui Putin

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie