10.05.2022
Ce a facut de ”Ziua Victoriei” campioana olimpica din Rusia care si-a ”dezgustat” fanii prin prezenta la mitingul lui Putin

Luni a avut loc, la Moscova, ”Ziua Victoriei”, in care rusii au celebrat victoria asupra Germaniei naziste, din 1945.

La defilarea Armatei au fost prezenti si unii sportivi rusi, printre care Victoria Sinitsina, medaliata cu aur in proba de patinaj artistic la Jocurile Olimpice de la Beijing, alaturi de Nikita Katsalapov, partenerul sau si pe gheata, si in viata privata.

Ce a facut de ”Ziua Victoriei” campioana olimpica rusa care si-a ”dezgustat” fanii prin prezenta la mitingul lui Putin

Alaturi de prezenta la parada de la Moscova, Victoria Sinitsina, cea care a fost prezenta si la mitingul pro-razboi al lui Vladimir Putin de pe stadionul Luzhniki, din martie, gest catalogat ”dezgustator” de fanii sai, a scris un mesaj pe contul de Instagram in care si-a amintit rudele care au luptat pentru Rusia in Al Doilea Razboi Mondial.

”Strabunicul meu Alexander Sergeevich Suslakov a luptat pe frontul Karelian, in est. A fost ofiter si a primit ordinul de Aparator al Patriei in Al Doilea Razboi Mondial. A murit in 2000.

Unhiul meu Sinitsin Semyon Borisovich a fost mitralior. A fost dat disparut timp de 30 de ani, dar in urma cercetarilor s-a stabilit ca a murit in februarie 1944, la 20 de ani.

Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat fiul cel mic. Vezi ce imagini de la eveniment au postat vedetele: „Cea mai tare atmosfera” - FOTO

Un alt unchi, Tereshkov Mikhail Afanasyevich, a plecat la razboi la 17 ani, a fost artilerist. Nu se stie cand si unde a murit. Doi dintre cei trei nu s-au putut bucura de viata, sa cunoasca bucuria de a avea o familie. Nu au vazut lumea, dar familia mea ii va tine minte mereu”, a scris Victoria Sinitsina.

Imagini cu Vladimir Putin de la parada au devenit virale

Vladimir Putin a fost surprins cu o patura pe picioare la parada de ”Ziua Victoriei”, iar imaginile au devenit virale pentru ca au alimentat speculatiile cu privire la starea sa ed sanatate, care ar fi precara.

”Vladimir Putin, cu o patura pe genunchi, cu obrajii umflati, ca un hamster umplut cu steroizi, cu o figura plina de inversunare in timp ce armata rusa trece prin fata lui”, a remarcat jurnalistul John Sweeney, care relateaza despre razboiul din Ucraina, citat de Digi24.

Articole din aceeasi categorie