10.05.2022
Britney Spears se marita! Ea si iubitul ei au stabilit deja data nuntii

Britney Spears, 40 de ani, si Sam Asghari, 28 de ani, au mai bifat o etapa a relatiei lor, fiind mai aproape de statutul de sot si sotie.

Cei doi au publicat o fotografie in care se saruta, pe pagina de Instagram a lui Sam Asghari. Britney isi etaleaza inelul de logodna, intr-un gest care imita aratarea degetului mijlociu.

Irina Rimes a dezvaluit care a fost prima ei meserie, inainte de a ajunge printre cei mai apreciati artisti din Romania: „Nu mai pot sa schimb nimic”

De altfel, textul transmis este destul de relevant, cei doi dorind sa ramana discreti in privinta nuntii.

Ziua cea mare a fost stabilita. Dar nimeni nu va sti decat abia in ziua urmatoare”, a transmis Sam, pe Instagram.

 

Britney Spears si Sam Asghari formeaza un cuplu din 2016, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei „Slumber Party”.

Ei asteapta primul lor copil impreuna, Britney fiind gravida, despre cei doi vorbindu-se ca evita sa afle sexul bebelusului, in avans.

Dupa mai bine de doua luni de la declansarea razboiului, Konstantin Meladze a reaparut pe retelele de socializare. Producatorul a publicat o imagine alaturi de un bun prieten - FOTO

De altfel, in postarea in care Britney arata inelul de logodna, viitorul sot i-a transmis acesteia „Vietile noastre au fost un veritabil basm. La multi ani de „Ziua mamei”, regina mea in devenire”.

In Statele Unite ale Americi, Ziua Mamei este sarbatorita, in 2022, pe 8 mai.

Articole din aceeasi categorie