09.05.2022
Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat fiul cel mic. Vezi ce imagini de la eveniment au postat vedetele: „Cea mai tare atmosfera” - FOTO

Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat fiul cel mic, in acest weekend, intr-un cadru de vis. Cuplul s-a bucurat de prezenta familiei si a prietenilor, mezinul, Adrian, avand parte de o petrecere memorabila. Iata ce imagini spectaculoase au postat atat parintii lui, cat si invitatii!

Sambata, pe 7 mai, Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat fiul cel mic, in cadrul unei ceremonii impresionante. Desi au mai trecut prin asta de doua ori, cei doi parinti au fost coplesiti de emotii. Alaturi le-au fost familiile, dar si o multime de vedete care au dorit sa participe la crestinarea micutului Adrian. Pentru petrecerea de dupa crestinarea micutului lor, Adela si Radu au ales un loc de poveste, in aer liber, la un restaurant din Bucuresti.

Botezul lui Adrian, cel de-al treilea baietel al cuplului, trebuia sa aiba loc in luna noiembrie a anului trecut, insa din cauza ca, atunci, familia s-a infectat cu COVID-19, chiar cu doua zile inainte de eveniment, ceremonia a fost amanata. De data asta insa, totul a mers ca pe roate, iar petrecerea a fost una spectaculoasa. Cuplul a ales sa faca petrecerea pe terasa unui restaurant din Bucuresti, care a fost transformata intr-un loc de poveste, datorita decorului in care abundau liliacul mov, hortensiile, trandafirii si zambilelele.

Si daca vedetele tot au trei baieti, tematica a fost „Cei trei purcelusi”, poveste preferata de fiii lor. Pe mesele invitatilor au stat drept marturii trei porcusori, iar pe sapca lor era scrisa initiala A, pentru ca cei trei copii ai cuplului se numesc Alexandru, Andrei si Adrian.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a dezvaluit care este prenumele fiicei nou-nascute. Vezi si primele imagini cu micuta - FOTO

Pentru petrecerea de botez a lui Adrian, Adela Popescu a ales o rochie neagra tip sacou, accesorizata accesorizat-o cu un lant in talie, palarie alba si cizme ciocate, de aceeasi culoare, in timp ce Radu Valcan a optat pentru un costum casual. Dupa cum dovedesc si fotografiile postate pe retelele de socializare, invitatii s-au distrat de minune si s-au delectat cu preparate delicioase.

In aceasta zi importanta, Adelei Popescu si lui Radu Valcan le-au fost alaturi nu numai familia, ci si o multime de prieteni si colegi de breasla. Printre invitati s-au numarat Laura Cosoi si Cosmin Curticapean, Mihai Morar si sotia, Razvan si Irina Fodor, Dana Rogoz, Cristina Ciobanasu si, nu in ultimul rand, Ruxandra Ion, mama telenovelelor romanesti.Ulterior, vedeta a impartasit cu fanii ei impresiile din cea mai importanta zi din viata lui Adrian.

Nastya Kamenskih l-a felicitat cu tandrete pe Potap de ziua lui de nastere: „Intotdeauna am visat la un astfel de sot” - FOTO

„Doamne, ce frumos a fost botezul tau, mai Adrian! Dupa Paste ne-am hotarat brusc ca trebuie musai sa il botezam pe micut, sa nu asteptam sa intre la grupa pregatitoare. Prima data am amanat botezul lui cu doar trei zile inainte, pentru ca am fost testata pozitiv. Si apoi a urmat valul doi, trei, asa ca a ajuns micutul sa faca zece luni. Si, ca sa intelegeti, hotarati asa cum am fost, am stabilit mai intai data. Doar atunci era libera nasica lui, Ioana Scarlatescu. Asa ca am sunat invitatii sa ne asiguram ca pot si abia dupa am inceput sa cautam locatie, flori, biserica etc. Cu doar zece zile inainte. Din momentul in care a intrat Ivona Nenu (n.red. prietena Adelei, organizator de evenimente) in schema am stiut ca e ca si rezolvata treaba. Si a fost. Adrian a avut cea mai tare petrecere. Cea mai frumoasa zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosfera. A fost de poveste. Una cu «Cei trei purcelusi». Cum altfel?!”, a scris Adela pe Instagram.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie