04.08.2022
Selena Gomez, virala pe TikTok. Ce mesaj puternic a transmis artista - VIDEO

Selena Gomez cucereste TikTok-ul!

Selena Gomez ne cucereste din nou! De data aceasta, celebra artista apare intr-un clip video in care ne incurajeaza sa ne iubim corpul exact asa cum este si sa nu ne temem sa ne expunem doar fiindca nu ne incadram in standardele clasice de frumusete.

Videoclipul, care a strans pana acum peste 4,6 milioane de vizualizari, ne-o prezinta pe Selena imbracata intr-un costum de baie La’Mariette (brand fondat de artista si de amica ei, Theresa Mingus) in timp ce se relaxeaza pe un iaht.

Pe fundalul clipului se aude o voce care ii sugereaza Selenei sa „isi traga abdomenul”, moment in care aceasta ofera raspunsul perfect: „Nu o sa imi trag nimic. Abdomenele reale se poarta din nou, OK?”.

Fanii cantaretei s-au aratat extrem de incantati de acest videoclip, laudand-o pe artista pentru mesajul puternic pe care l-a transmis comunitatii sale online. „Ma faci sa ma simt bine in pielea mea”, a comentat un fan, in timp ce un altul a marturisit ca Selena este „probabil cel mai bun model de urmat”.

In plus, in urma cu cateva luni, cantareata le-a transmis criticilor ca nu ii pasa de greutatea ei si nici altora nu ar trebui sa le pese. Vorbind pe TikTok Stories, Selena Gomez a spus ca incearca sa isi limiteze mesele nesanatoase de tip fast-food, insa uneori nu se poate abtine. Vedeta a marturisit ca uneori poftele ii dau peste cap dieta, insa nu isi face probleme pentru silueta.

Jessica Alba, imagine rara cu fiica ei de 14 ani. Prietenii viruali au fost impresionati: ”Doamne, Jess, e mai inalta decat tine!” - FOTO

„Incerc sa raman slaba, dar am fost la Jack in the Box si am luat patru tacos, trei rulouri cu oua, inele de ceapa si un sandwich picant cu pui”, a spus Selena.

Pe de alta parte, artista a mentionat ca, orice ar face, mereu se confrunta cu comentarii rautacioase din partea criticilor. Astfel, Selena le-a raspuns celor care au o problema cu aspectul ei fizic si le-a transmis ca este perfecta exact asa cum este si ca nu isi doreste sa se schimbe pentru ei.

Rihanna si A$AP Rocky isi demonstreaza inca o data cat de stilati sunt. Vezi ce tinute nonconformiste au purtat vedetele pentru o iesire in oras - FOTO

„Dar, sincer, nu-mi pasa de greutatea mea, pentru ca oamenii oricum se plang de ea. ‘Esti prea mica’, ‘esti prea mare’, ‘asta nu ti se potriveste’. ‘Meh meh meh meh meh’. Sunt perfecta asa cum sunt. Morala povestii? La revedere.”, a transmis Selena Gomez.

Articole din aceeasi categorie