04.08.2022
Rihanna si A$AP Rocky isi demonstreaza inca o data cat de stilati sunt. Vezi ce tinute nonconformiste au purtat vedetele pentru o iesire in oras - FOTO

In urma cu aproape trei luni, Rihanna si A$AP Rocky au devenit parinti pentru prima data. Cei doi au un baietel al carui nume este inca tinut in secret.

Si daca la inceput practic nu apareau deloc in public, acum tinerii parinti au revenit la viata pe care o purtau inainte. 

Recent, paparazzi au reusit sa prinda din nou pe Rihanna si A $ AP Rocky. Acestia au fost vazuti la 4 dimineata la o plimbare prin New York. Probabil, proaspetii parinti nu au prea mult timp liber pentru a fi singuri, asa ca profita de fiecare clipa si se bucura de compania celuilalt.

Morgenstern a recunoscut ca nu o mai iubeste pe Dilara. Ce dezvaluiri a mai facut artistul in noua sa piesa

Pentru iesirea in oras, indragostitii au purtat niste look-uri casual total black. Rihanna si iubitul ei au purtat hanorace supradimensionate si pantaloni evazati.

Cele doua vedete sunt impreuna din anul 2020. La inceputul lui 2022, cuplul si-a uimit fanii cu vestea despre sarcina vedetei. In prezent cei doi nu sunt casatoriti, insa intentioneaza sa faca acest lucru cat mai curand posibil.

Fiica cea mare a lui Barack Obama iubeste din nou? Tanara a fost surprinsa de paparazzi alaturi de un barbat misterior - FOTO

Rihanna este o cantareata, actrita, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, creatoare de moda, textiera si dansatoare din Barbados. A debutat in anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat pozitia secunda in clasamentul Billboard Hot 100.

Articole din aceeasi categorie