04.08.2022
Jessica Alba, imagine rara cu fiica ei de 14 ani. Prietenii viruali au fost impresionati: ”Doamne, Jess, e mai inalta decat tine!” - FOTO

Jessica Alba, actrita in varsta de 41 de ani, este mama a trei copii, iar de curand a facut publica o fotografie cu fiica ei, Honor, aceasta fiind impresionata de cat de inalta este tanara.

Honor, fiica cea mare a actritei Jessica Alba, are doar 14 ani, insa este putin mai inalta decat mama ei, dupa cum se poate vedea intr-o fotografie facuta publica pe retelele sociale.

In imaginea respectiva, actrita apare imbracata in niste pantaloni largi, lungi, pe care i-a asortat cu un top scurt si cu o bluza pe care o poarta descheiata. Fiica ei, in schimb, a imbracat o rochie midi, pe care a asortat-o cu niste sandale.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

”Nu-mi vine sa cred ca e atat de inalta. Fetita mea.”, a scris Jessica Alba in dreptul imaginii ce a facut furori printre fani.

”Asa mama, asa fiica!”, ”Doamne, cat de mare s-a facut!”, ”Doamne, Jess, e mai inalta decat tine!”, ”Ce frumoasa e!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de prietenii virtuali ai actritei.

Jessica Alba si sotul ei, Cash Warren, sunt parintii a trei copii - Honor, 14 ani, Haven, zece ani si Hayes, de patru ani.

Jessica Alba este si femeie de afaceri

The Honest Co, compania detinuta de actrita americana Jessica Alba, urmareste sa se listeze in SUA si cauta sa atraga pana la 439 milioane dolari, conform Bloomberg.

In 2016 era relatat ca grupul anglo-olandez Unilever negociaza preluarea The Honest Company, companie americana de produse organice destinate copiilor fondata de actrita Jessica Alba impreuna cu trei antreprenori, pentru care ar putea plati putin peste 1 miliard de dolari. Suma era sub nivelul de 1,7 miliarde de dolari la care a fost evaluata compania anul trecut. Tot atunci era precizat ca discutiile cu Unilever erau insa in faza incipienta, iar Honest ar putea alege sa listeze un pachet de actiuni pe bursa in locul vanzarii.

Infiintata in 2011, Honest, cu sediul la Santa Monica, California, a atras pana in prezent peste 200 milioane de dolari de la investitori externi, printre care fondurile de investitii General Catalyst Partners si Lightspeed Venture Partners. In eventualitatea unei vanzari, actionarii Honest s-au angajat sa restituie unora dintre investitori dublul sumei cu care au finantat compania.

Rihanna si A$AP Rocky isi demonstreaza inca o data cat de stilati sunt. Vezi ce tinute nonconformiste au purtat vedetele pentru o iesire in oras - FOTO

Articole din aceeasi categorie