02.06.2022
Selena Gomez - un nou tatuaj religios! Ce text emotionant si-a desenat pe corp frumoasa artista - FOTO/VIDEO

Nu este o noutate ca Selena Gomez este o persoana pasionata de tatuaje, fiecare dintre ele avand o poveste in spate. Fosta vedeta Disney Channel a debutat cu un nou design care se potriveste perfect povestii sale de viata si personalitatii sale unice.

Selena a debutat recent cu o noua piesa de arta corporala, care contine doua cuvinte: „De la Dumnezeu”. Noul tatuaj care este cel de-al 17-lea tatuaj cunoscut al Selenei pana in prezent, este plasat vertical pe glezna ei chiar in spatele osului si chiar nu are nevoie de explicatii.

Noul tatuaj gratios al artistei se imbina cu celelalte, inclusiv cu  mainile rugatoare de pe coapsa si cu crucea cea mica de pe clavicula.

Interpreta ucraineana Slava Kaminskaya este nemultumita de viata sa din Olanda: „Nu este pentru mine...” - VIDEO

Celebrul artist de tatuaje din New York Keith McCurdy (alias „Bang Bang”) se afla in spatele tuturor tatuajelor Selenei. Anul trecut, in timp ce vorbea despre tatuajele spirituale ale Selenei, Bang Bang a  spus pentru  Entertainment Tonight : „Tatuajele sunt un lucru cu adevarat profund emotionant, cand cineva isi face un tatuaj care este in vreun fel religios, nu trebuie intreb sau judecat”

Fara indoiala, tatuajele au devenit din ce in ce mai mult o forma de auto-exprimare in randul celebritatilor. Selena pare sa imbratiseze cu drag aceasta arta spirituala, asa ca avem sentimentul ca aceasta nu va fi ultimul sau tatuaj.

Renunta la muzica? Ce spune Geta Burlacu despre noua sa pasiune, psihologia: „Nu este vorba neaparat ca...”

Articole din aceeasi categorie