02.06.2022
Interpreta ucraineana Slava Kaminskaya este nemultumita de viata sa din Olanda: „Nu este pentru mine...” - VIDEO

Interpreta Slava Kaminskaya, care dupa ce a inceput razboiul in Ucraina a plecat impreuna cu copiii sai in Tarile de Jos, a afirmat ca doreste sa se intoarca acasa cat mai curand. 

Ea a mentionat ca pentru ea Olanda este o tara degradata: 

„Nu am ce face aici. Stau doar de dragul copiilor. Dorm pana la amiaza. Mancam, se poate de tras un pui de somn, am dormit, se poate si de mancat ceva. Din pacate, pentru mine aceasta tara este degradata. Poti sa te dezvolti, poti invata limba. Pana nu am hotarat unde vom trai, mi-a fost foarte greu. Locuiam intr-un hotel cu o odaie de 10 metri patrati, unde eram eu, mama, doi copii si un caine”, a recunoscut interpreta. 

„Culorile libertatii!” Pictura creata de Max Barskih va fi prezentata la o expozitie din Los Angeles - FOTO/VIDEO

Kaminskaya a spus ca in tot acest timp, ea, mama si cei doi copii au trait in hotel, iar acum, in sfarsit, au reusit sa inchirieze un apartament. Dupa ce se vor muta in noua locuinta, interpreta intentioneaza sa isi lase copiii si sa plece la Kiev. 

„Nu este pentru mine. Vreau acasa de nu mai pot. Si copiii vor acasa. Mama imi spune: „Eu ma duc”. Nimeni dintre noi nu vrea sa se afle aici, nimanui nu-i place. Pentru ce eu sa stau in Olanda? Eu ma gandeam cum mai repede sa inchiriez un apartament, sa las copiii si sa fug in Ucraina. Sa merg la Kiev, sa ma distrez, sa dorm in patul meu. Acum copiii au mers la scoala”, a spus vedeta. 

Nastya Ivleeva a fost data in judecata! Blonda va trebui sa achite 250 milioane de ruble. Vezi care este motivul: „Cred ca aceasta suma este rezonabila si justificata” - FOTO

De asemenea, Kaminskaya a spus de ce ea nu vrea sa vorbeasca limba ucraineana. Ea a accentuat ca nu intentioneaza sa treaca la limba ucraineana chiar daca isi iubeste tara. 

„Eu vorbesc foarte bine in limba ucraineana. Sunt din Odesa. Insa limba, pe care eu o vorbesc de mic copil este limba rusa. Nu este problema mea ca cineva ne-a atacat si ca ei vorbesc in limba pe care o vorbesc si eu si inca 75 % din poporul ucrainean. Harkiv, Donetk, Dnepropetrovsk...”, a spus Kaminskaya.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie