31.03.2021
Secrete din spatele televiziunii dezvaluite de prezentatoarea TV, Felicia Sirbu: "Sau devin amanta cuiva sau plec..."

Prezentatoarea TV, Felicia Sirbu, a facut dezvaluiri despre experienta sa din televiziune in cadrul interviului cu Dorin Galben.

Intrebata daca este adevarat mitul care spune ca pentru a ajunge prezentatoare TV trebuie sa fii amanta sefului, Felicia a raspuns: "Exista un astfel de mit, eu nu am asa gen de experienta, dar dimpotriva am avut un moment in cariera mea in care am fost pusa in situatie sa aleg sau devin una din amanta cuiva sau plec, iar eu am facut-o pe proasta. Urmatoarea zi am primit un apel telefonic de la administratia canalului la care activam pe atunci si si-au luat ramas bun de la mine prin telefon. Si s-a incheiat totul, a urmat o mare depresie." 

"Atunci am fost chemata in cabinet, si dupa un intro lung, mi s-a spus "Uite, am nevoie de acest tip de femeie si eu imi doresc sa fii tu". Eu stiam ca persoana data mai practica chestii de genul, aveam astfel de informatie. Aveam doar 20 de ani pe atunci. Eu niciodata nu am dorit sa fiu pusa in aceeasi oala cu toate fetele, de mica am vrut sa ies din tipare. ", povesteste Felicia acel moment.

Meghan Markle vrea sa nasca acasa cel de-al doilea copil al ei cu Printul Harry

Nata Albot: „Am incercat sa ajung la medicul de familie un an de zile! Pana la urma am reusit, prin legea relatiilor. Traiasca cumatrismul”. Cu ce problema de sanatate se confrunta jurnalista, dupa ce l-a nascut pe al patrulea copil

Daca accepta propunerea, Felicia zice ar avea o viata asigurata: "Multe era sa am daca acceptam propunerea de a fi amanta, in primul rand avea sa am o viata asigurata din toate punctele de vedere, si nu trebuia sa ma multumesc cu salariul meu de atunci de 250 de euro pe luna. Asta ar fi fost minim, dar ce cariera iti poti face, te faci doar prezentatoare de stiri si acesta nu e un apogeu intr-o cariera in media."

Ina Terescenco, logodita? "Eu nu m-am obisnuit ca barbatul sa lucreze, iar baiatul cu care sunt acum lucreaza si imi pare straniu". Ce a publicat vloggerita pe Instagram - VIDEO

A fost in depresie din cauza ca mereu muncea foarte mult, insa oricum a fost concediata, marturiseste Felicia Sirbu: "Am depus foarte multa munca, pentru ca stiu ce vreau defapt. Ei, si uite ca vine intr-o zi cineva pentru ca vezi Doamne, i-a placut de tine, si vrea sa te faca amanta lui, tu refuzi pentru ca stii ca poti ajunge acolo unde vrei nu doar prin aceasta cale si ti se da un sut in fund, te supara chestia asta." 

Felicia Sirbu, dezvaluiri despre despartirea cu regizorul Roman Burlaca: "Eu am ras. Atat de copilaresc momentul" - VIDEO

Vezi interviul in intregime: 

 

Articole din aceeasi categorie