31.03.2021
Nata Albot: „Am incercat sa ajung la medicul de familie un an de zile! Pana la urma am reusit, prin legea relatiilor. Traiasca cumatrismul”. Cu ce problema de sanatate se confrunta jurnalista, dupa ce l-a nascut pe al patrulea copil

Nata Albot a publicat recent pe pagina sa de Instagram o postare in care si-a anuntat urmaritorii ca a facut o vizita la spital.

„Din fericire, varsta isi lasa amprenta nu doar pe sele si sub ochi”. Nata Albot - inca un mesaj pentru criticii din online

„Tineri si nelinistiti. Acum am ramas doar tineri.
Ziua de ieri a dat in mine cu vreo doua ciomage, amintindu-mi cat de fragila e viata omului. “Nu te raslaghi, fetito”, mi-a soptind tandru o voce lasciva, lovind puternic cu ciomagul. “Nu te raslaghi, nu te scanci, nu lasa nimic pe maine. Maine poate fi, dar poate si nu fi” si iar Zdub! cu ciomagul. Bai, da ce zi e azi, iar vreun Mercur Retrograd s-a imbatat si a incurcat datele din calendar? Nu-i niciun Mercur, asta se numeste viata, care intre punctul A si pana la punctul B iti aminteste periodic cat de subit poti pierde ceea ce ti se pare de neclintit. Iar uneori chiar si de cateva ori pe zi poate sa iti aminteasca. Ati avut asa zile?
Hai va rog eu, chiar acum sunati vreo 2-3 oameni dragi, spuneti-le ca nimic nu vi s-a intamplat si ca pur si simpu ati vrut sa le amintiti cat de mult ii iubiti si ii pretuiti.”, astfel a inceput postarea jurnalistei, in cadrul careia a postat o fotografie cu sotul sau, Andrei Bolocan.

„Azi am facut primul RMN din viata mea si, in afara de faptul ca ma simt de parca au facut omleta din creierul meu, am mai vazut pe coridoarele spitalului multa lume in etate si bolnava. Buna terapie pentru a simti la iesire din spital cum iti cresc aripi si pentru a te intreba ce-am facut eu azi bun pentru sufletul si corpul meu ca sa ma slujeasca bine si fara suferinta. Pentru ca sunt lucruri pe care nu le poti controla, ele se intampla pentru ca trebuie sa se intample. Dar sunt decizii prin care sanatatea noastra poate fi afectata negativ sau, dimpotriva, ajutata”, a scris jurnalista.

„Nu e deloc confortabil sa renunti la un salariu bun si stabil si sa te aventurezi in freelancing”. Cat de greu i-a fost Natei Albot sa se mute in alta tara si s-o ia de la zero

Intr-o serie de instastories, Nata Albot le-a povestit urmaritorilor cu ce problema se confrunta.

„De mai bine de doi ani, de cand s-a nascut Noah, exact peste o luna dupa nasterea lui, am simtit o durere puternica in articulatia de la soldul drept. O durere care nu a mai disparut de atunci, care ma face uneori sa schiopatez. Am incercat sa fac yoga, sport, sa masez, am facut kineto terapie. Am incercat chiar si sa auto diagnostific, foarte proasta ideea. Nu cititi diagnosticuri de pe internet, ca-s tare strasnice! Am incercat sa ajung la medicul de familie un an de zile! Pana la urma am reusit, prin legea relatiilor. Azi, prima data in viata am facut RMN. Am mari emotii. Procedura nu este placuta deloc. 20 minute stai culcata, nemiscata, intr-un tub. Service-ul e impecabil, medicii super politicosi, simpatici si empatici. Atmosfera in spital e foarte sinistra.”

Nata Albot nu se lasa usor batuta si a fost si a alergat si a publicat si o poza de la jogging, pentru a-i motiva pe urmaritorii sai. „Miscarea este viata.”

Citeste si :  A realizat aproape o mie de interviuri si isi doreste sa dubleze numarul, peste hotare. Pavel Zingan: „Cu siguranta, daca faci un interviu cu Nata Albot, va avea succes” - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie