31.03.2021
Meghan Markle vrea sa nasca acasa cel de-al doilea copil al ei cu Printul Harry

Ducesa de Sussex a vrut sa stea departe de spitale la prima nastere, insa s-a lovit de refuzul membrilor Casei Regale. Acum, Meghan Markle se gandeste serios sa aduca pe lume cel de-al doilea copil la resedinta sa din California.

Citeste si :  Nu ii place sa faca jogging, insa inotul si plimbarile kilometrice o mentin intr-o forma buna. Diana Grigor: „Nu fac sala, mi s-a terminat abonamentul, dar cand o sa revin din vacanta o sa reiau sportul” - VIDEO

Meghan Markle si Printul Harry vor avea o fetita in aceasta vara, dezvaluire facuta in cadrul interviului-eveniment de la inceputul lunii martie. Fetita lor va fi primul copil cu sange regal care se naste pe teritoriul SUA, dar poate deveni si primul bebelus regal care vine pe lume acasa, nu la maternitate.

Ducesa de Sussex si-a dorit sa nasca la Frogmore Cottage, ajutata de moase, si la prima sarcina, insa nu a putut convinge Familia Regala sa fie de acord. Fiul ei, Archie, a venit pe lume la Spitalul privat Portland din Londra, la 6 mai 2019.

Acum, Meghan planuieste sa-si puna in aplicare planul initial si sa nasca la resedinta sa din California, o vila de 14,5 milioane de dolari din Montecito, scrie Page Six.

Printul Harry s-a declarat incantat de vestea ca avea si o fetita.

„O fata, stii, ce mai poti cere? Acum avem familia noastra. Suntem 4 acum si mai avem 2 caini, iar asta este minunat”, a dezvaluit printul in fata realizatoarei TV Oprah.

Citeste si :  Nata Albot: „Am incercat sa ajung la medicul de familie un an de zile! Pana la urma am reusit, prin legea relatiilor. Traiasca cumatrismul”. Cu ce problema de sanatate se confrunta jurnalista, dupa ce l-a nascut pe al patrulea copil

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie