28.03.2021
Felicia Sirbu, dezvaluiri despre despartirea cu regizorul Roman Burlaca: "Eu am ras. Atat de copilaresc momentul" - VIDEO

Jurnalista, Felicia Sirbu, a facut dezvaluiri despre despartirea cu regizorul Roman Burlaca in cadrul interviului cu Dorin Galben.

Felicia Sarbu si Roman Burlaca au format un cuplu timp de un an, iar despartirea lor i-a socat pe multi. 

"Este un baiat foarte talentat si foarte de treaba. Are tot respectul meu pentru tot ce a facut dintotdeauna. La noi, la un momeent dat, pur si simplu n-a mai mers. Noi practic suntem din acelasi domeniu, am avut tare multe tangente si in modul de a gandi si in dragsotea fata de arta, doar ca viata nu e doar despre asta", a spus Felicia.

Visa sa devina jurnalista, insa a ajuns sa-i ajute pe cei care sufera de boli mintale. Timp de 26 de ani, Renata Zabelinscaia, da dovada de curaj si trateaza persoanele care sunt periculoase pentru societate: "Pacientii nostri fac infractiuni" - VIDEO

Totodata, femeia a subliniat faptul ca in momentul in care trece pasiunea si vin momentele practice, apar probleme: "Eu m-am trezit intr-o buna zi si mi-am dat intrebarea: "Eu chiar imi doresc ca el sa fie tatal copiilor mei?", si atunci am inteles ca nu. De atunci a mai durat jumatate de an de relatie si am incercat s-o cataloghez ca si ganduri. Cand o relatie trebuie sa treaca la un alt nivel, incepi sa te gandesti ce-o sa fie in perspectiva si incepi sa-ti dai intrebari. Raspunsurile care imi veneau mie, duceau mai mult la incheierea aceste relatii".

"Duceti-va in p... m...". Emilian Cretu injura presa din Moldova. Ce l-a nemultumit pe indragitul actor - VIDEO

De asemenea, Felicia a mentionat ca n-a fost vorba despre o infidelitate atat din partea ei, cat si din partea lui Roman: "Am fost un cuplu perfect. Poate nu l-am iubit pana la capat, asa cum e de fapt dragostea. Eu stiu de ce barbat am nevoie alaturi de mine din mai multe puncte de vedere. Cand am inceput sa traim impreuna si unele momente nu s-au adeverit si nu a corespuns el in aceste criterii, am zis ca n-am cum".

A vizitat peste 80 de tari si nu are de gand sa se opreasca aici. Cat de frumoasa, dar si de grea este munca in largul oceanului? Cristina Cuchiz: „Am dorit sa am un job bine platit si totodata sa cutreier lumea” - VIDEO

In cele din urma, jurnalista ii doreste lui Roman sa fie fericit: "Nu toti oamenii care vin viata noastra o sa si ramana. Uni ne sunt dati pentru experienta".

Femeia a mai dezvaluit ca i-a oferit regizorului multe lucruri, dar mai ales ce are ea mai scump, relatia cu copilul ei: "M-am straduit intotdeauna sa fiu femeia ideala".

Felicia zice ca chiar daca oamenii se despart trebuie sa raman loc de buna ziua: "Eu l-am vazut intr-un magazin, m-am salutat cu el, iar el s-a uitat la mine si nu s-a salutat, la care eu am ras. Mi s-a parut asa de copilaresc momentul".

Intrebata cine a fost initiatorul despartirii, Felicia a zis ca ea: "El nu a fost pregatit pentru o familie".

Vezi interviul in intregime:

 

Roman si Felicia s-au despartit in 2019. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase, dar si discrete cupluri din showbiz.

In acea perioada, intr-un interviu de la O Seara Perfecta, Roman Burlaca a zis:„Da, ne-am despartit de-o perioada buna de timp. Eu sunt Roman Burlaca indiferent de cum sunt si cu cine sunt. Un sigur lucru vreau sa spun: respect nespus de mult orice om care a fost in viata mea, este sau urmeaza sa fie.”.

Acum, Roman e logodit cu bloggerita Gabriela Damir. Tanarul si-a cerut iubita chiar de Ziua Indragostitilor.

 

Articole din aceeasi categorie