01.04.2022
Se afla la Paris, dar este cu gandul la Rusia! Ce mesaj a publicat Renata Litvinova pe retelele de socializare dupa ce a emigrat in capitala Frantei - FOTO

Ca si multe alte vedete, Renata Litvinova a parasit Rusia. In urma cu cativa ani, actrita si-a cumparat un apartament la Paris, unde s-a stabilit cu fiica ei.

Litvinova este cunoscuta in Rusia datorita gustului ei rafinat. Multi o considera drept un exemplu de stil. Vedeta il inspira pe directorul Casei de Moda Balenciaga, Demna Gvasalia sa creeze articole vestimentare veritabile. Blonda poate fi vazuta adesea in tinute de la Balenciaga.

Recent, Renata a publicat pe retelele de socializare o fotografie din capitala Frantei. Femeia a ales sa poarte un look creat de Balenciaga.

Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa am primele bugete si am prins pofta aceasta... ” - VIDEO

Celebrele botine pe care porta vedeta costa aproape 2 mii de dolari. Renata, in varsta de 55 de ani, a purtat si o jacheta cu guler inalt si maneci decupate.

Descrierea imaginii a creat insa o reactie mixta in randul internautilor. „Cu gandul Rusia”, a scris ea.

Fosta atleta Olga Saladukha a tinut un discurs dedicat oamenilor din Polonia care au ajutat si sprijinit ucrainenii: „Polonezii s-au dovedit adevaratii nostri frati. Impreuna vom castiga cu siguranta!”

Utilizatorii au considerat comentariul nepotrivit, mai ales avand in vedere situatia politica din lume. „Nu este greu sa te gandesti la Rusia de la Paris”; „De ce ai plecat?”, au scris unii abonati.

Renata Litvinova a reusit sa procure un apartament in una din cele mai populare zone din Paris. „Este bine sa iesi afara seara. Magazinele, cafenelele si farmaciile sunt mereu deschise. Credeam ca totul se inchide in weekend, dar nu este asa.”, a spus ea reporterilor la un moment dat.

Bloggerii rusi cer despagubiri in valoare de 1 miliard de dolari de la Meta! Valeria Ritvina, fondatoarea Consiliului de bloggeri: „In scrisoare sunt si alte cerinte precum cererea de a fi facute scuze publice cetatenilor rusi.” - FOTO

Articole din aceeasi categorie