01.04.2022
Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa am primele bugete si am prins pofta aceasta... ” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost bloggerita si tanara interpreta Vlada Botan. Instagramul, perfectionismul si tatal deputat au fost doar cateva dintre subiectele atinse in editia de ieri. 

Vlada Botan este la ora actuala una dintre cele mai prezente persoane din social media. Aceasta este cunoscuta in special pentru expunerea activitatii sale zilnice, a prezentarilor din domeniul frumusetii - machiaj si tinute, dar si datorita retelei TikTok.

Pe Instagram are o cumunitate de peste 115 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 1 milion de aprecieri la videourile sale.

Aceasta a povestit in cadrul emisiunii faptul ca este foarte deschisa cu publicul si pe langa postarile perfecte si foarte bine gandite, incearca sa le arate partea reala a lucrurilor in story. 

Daniela Cheltuitor a nascut! Vezi primul video cu micuta, dar si mesajul emotionant facut de bloggerita pe retelele de socializare: „Am adus pe lume un bot de fericire” - FOTO/VIDEO

De la 16 ani, Vlada sustine ca este independenta financiar, lucru de care se mandreste: „La 14 ani am inceput a avea primele bugete si am prins pofta aceasta de a fi independenta total si vreau mai mult si mai mult. Eu ma simt mai bine atunci cand pot sa ii ajut eu, cand ii pot surprinde cu ceva. Eu ii indemn sa se bucure ca au reusit sa imi induca niste abilitati pentru a reusit.” , spune ea.

Cu toate acestea, tanara sustine ca face acest lucru din placere si desi tot venitul sau se trage din Instagram, muzica este un subiect mai special.

„Tot ceea ce fac eu este din placere. As face asta si gratuit, as trai aceiasi viata si as face fix aceleasi lucruri pentru ca mie asta imi place. Pe de alta parte muzica pentru mine e ceva extraordinar, este emotie.. Eu inteleg ceea ce cant , chiar piesa pe care astazi am cantat-o este scrisa de mine si da, fac asta din placere.” ,a adaugat ea.

„Pana la lacrimi!” Regina Todorenko a primit un cadou de la parintii sai, care se afla in Ucraina: „M-au emotionat atat de mult” - FOTO

Aceasta se apropie acum de majorat. Ea spune ca are scopuri foarte mari precum procurarea unui apartament si al unui automobil. 

Zilnic tanara are foarte multe filmari, sedinte foto, creaza continut si foarte multe intalniri, iar pe langa asta, Vlada mai reuseste si la scoala.

Horoscop 1 aprilie 2022. Zodia care va castiga bani dintr-o afacere aparuta din senin

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie