01.04.2022
Bloggerii rusi cer despagubiri in valoare de 1 miliard de dolari de la Meta! Valeria Ritvina, fondatoarea Consiliului de bloggeri: „In scrisoare sunt si alte cerinte precum cererea de a fi facute scuze publice cetatenilor rusi.” - FOTO

Consiliul Bloggerilor din Rusia cere compensatii de la Meta (interzisa pe teritoriul Federatiei Ruse) in favoarea bloggerilor si antreprenorilor afectati de disparitia retelei din Rusia. Valoarea prejudiciului, in opinia lor, este de 1 miliard de dolari. Scrisoarea de plangere a fost trimisa de fondatoarea acestui consiliu, Valeria Ritvina. In scrisoare sunt si alte cerinte precum cererea de a fi facute scuze publice cetatenilor rusi.

„Compensatia platita va fi folosita pentru a sprijini persoanele fizice si juridice care au suferit pierderi ca urmare a actiunilor ilegale ale Meta Platforms Inc”, se stipuleaza in scrisoare. 

Fosta atleta Olga Saladukha a tinut un discurs dedicat oamenilor din Polonia care au ajutat si sprijinit ucrainenii: „Polonezii s-au dovedit adevaratii nostri frati. Impreuna vom castiga cu siguranta!”

Anterior, Consiliul Bloggerilor din subordinea Consiliului Federatiei a realizat un studiu conform caruia circa 70% dintre utilizatorii tarii isi pierd veniturile din cauza blocarii retelei de socializare. Pentru multi dintre ei, aceasta era principala sursa de venit.

„Bloggerii puternici vor putea incepe totul de la zero: au mijloacele financiare, propria lor echipa. Dar nu uitati ca pe Instagram avem inclusiv mame singure, persoane cu dizabilitati si alte categorii neprotejate de populatiei.”, precizeaza fondatoarea. 

Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa am primele bugete si am prins pofta aceasta... ” - VIDEOv

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie