01.08.2023
Schimb de replici acide intre Tany Vander si o urmaritoare! Iata motivul discutiei aprinse dintre cele doua - FOTO

Tany Vander isi exprima tot mai des parerile si ideile pe social media. Vezi in articolul de mai jos ce dicutie aprinsa a purtat cu una din urmaritoarele sale.

Dupa ce una dintre urmaritoarele bloggeritei a devenit foarte insistenta si ii tot raspundea la stories. Tany Vander a decis sa publice conversatia pe retelele de socializare.

Asa tata - asa fiu! Baiatul lui Patric Hanganu este copia fidela a interpretului - FOTO

Intr-un story, Tany a impartasit cu urmaritorii sai conversatia. Aceasta a mentionat: „Profesoara si avocat! Las profilul aici in caz ca aveti nevoie”.

Cristina Croitoru a implinit 36 de ani! Vezi unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere, dar si ce mesaj a publicat in mediul online - VIDEO

Tany Vander oferea sfaturi fetelor, astfel ea a vorbit pe story despre gelozie, la care o urmaritoare i-a lasat un mesaj: „Pai poate are bani ca si in cazul sotului dumneavoastra. Sorry daca a fost prea dur”. La care bloggerita a  raspuns: „Nu a fost dur deloc, dar in caz ca ai vrut sa ma doara si sa sufar, nu cu aceasta fraza. Plus la toate ai gresit scriindu-mi acest mesaj mie, deoarece eu nu gelozez, chiar daca are bani si chiar daca e frumos”. 

Fiind destul de deranjata de acest subiect, bloggerita a venit cu un raspuns mai amplu pe pagina sa de Instagram. Tany a dezvaluit: „As fi geloasa daca as vedea cum sotul meu flirteaza cu alta femeie sau as observa ceva priviri pe furis. Dar asta e normal sa simti fiindca gelozia pana la urma e direct proportionala cu dragostea pe care o ai fata de acel om... Dar nu sunt geloasa non-stop, sau sa stau sa ma gandesc unde este si daca nu cumva a vorbit cu cineva azi sau daca nu s-a uitat la alta pe strada! Pentru acest lucru trebuie sa ai foarte mult timp liber”. 

Tany Vander este o bloggerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Andreea Bostanica - in vacanta cu avionul privat! Ce destinatie de lux a ales bloggerita - VIDEO

Articole din aceeasi categorie