01.08.2023
Asa tata - asa fiu! Baiatul lui Patric Hanganu este copia fidela a interpretului - FOTO

Patric Hanganu are o relatie extrem de frumoasa cu fiul sau, Patric Junior.

Recent, pe pagina de Instagram a artistului, a fost publicata o fotografie in care apare Patric alaturi de baietelul lui.

Momentul a fost imortalizat chiar in primele ore ale diminetii, atunci cand copilasul abia s-a trezit. „Buna dimineata”, a scris succint Hanganu in descrierea imaginii.

Stropita cu bautura pe scena, Cardi B a aruncat cu microfonul intr-un spectator. Reactia artistei a devenit virala - VIDEO

Cu trecerea timpului, Patric Junior seamana din ce in ce mai mult cu tatal sau, iar dovada sunt zecile de fotografii postate pe retelele de socializare.

Vezi mai jos si alte poze dragalase cu baietelul:

Kylie Jenner recunoaste, dupa mai multi ani de negare, ca si-a pus implanturi mamare: „Am o fiica si mi s-ar rupe inima daca ar vrea sa isi modifice corpul...”

Patrick Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Cristina Croitoru a implinit 36 de ani! Vezi unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere, dar si ce mesaj a publicat in mediul online - VIDEO

Articole din aceeasi categorie