01.08.2023
Cristina Croitoru a implinit 36 de ani! Vezi unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere, dar si ce mesaj a publicat in mediul online - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, care este stabilita de mai multi ani in Statele Unite ale Amercii, Cristina Croitoru a implinit acum 2 zile, 36 de ani.

Si pentru ca a fost o zi speciala pentru ea, Croitoru a decis sa imbrace o tinuta mai speciala si sa petreaca la terasa unui restaurant din Chicago.

Artista a postat pe contul ei de Instagram un filmulet format din doua secvente. In prima secventa aceasta este imbracata in halat si tine in maini o sticla, dar si un pahar cu sampanie.

In cea de-a doua parte, Cristina Croitoru apare purtand o rochie sexy de culoare neagra. Totodata, ea se afla in incinta unui restaurant.

Horoscop 1 august 2023. Noroc de bani si surprize mari in dragoste

„This year was a blessing! Happy Birthday to me”, in traducere din engleza: „Anul acesta a fost o binecuvantare! La multi ani mie”, a scris interpreta in descrierea filmuletului din mediul online.

Cristina Croitoru este o interpreta originara din Republica Moldova. Aceasta este casatorita cu Alexandru Celci.

Sotii au devenit pentru prima data parinti in 2016, cand pe lume a aparut Alex, iar, mai apoi s-a nascut al doilea baietel Arthur, pe 27 septembrie, 2019. Cei patru locuiesc in orasul american - Chicago.

Blamata de unii, adorata de altii! Clipul postat de Georgina Rodriguez care a starnit controverse: „De ce permite asta Ronaldo?” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie