01.08.2023
Andreea Bostanica - in vacanta cu avionul privat! Ce destinatie de lux a ales bloggerita - VIDEO

Acum cateva zile, Andreea Bostanica a fost intr-o vacanta de poveste in Mykonos, Grecia. Bloggerita si interpreta a zburat cu private jet-ul (avionul privat), astfel, internautii s-au intreabat cine a insotit-o si cine ii ofera experiente de neuitat.

Recent, pe pagina ei de Instagram, Bostanica a publicat un video in care se afla la bordul unui avion privat. De asemenea, in filmulet se obseva si un buchet imens de trandafiri albi si roz.

Andreea a evitat sa dezvaluie cine este misteriosul ce i-a cucerit inima si alaturi de care a fost in vacanta. Aceasta obisnuieste sa fie cat mai discreta in ceea ce priveste viata ei personala.

Video-ul bloggeritei a adunat in doar 2 zile peste 10 mii de aprecieri, dar si sute de mesaje din partea internautilor: „Frumusete rara”, „Esti frumoasa, esti parca scoasa din povesti”, „Cum se numeste locatia?”, „Tu esti adeverata barbie”.

Fanii lui Taylor Swift au zguduit scoarta terestra: cutremur de 2,3 pe Richter inregistrat in Seattle

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si 1 milion pe Instagram.

Kylie Jenner recunoaste, dupa mai multi ani de negare, ca si-a pus implanturi mamare: „Am o fiica si mi s-ar rupe inima daca ar vrea sa isi modifice corpul...”

Articole din aceeasi categorie