17.08.2022
Emily Ratajkowski - imagini emotionante cu fiul ei: „Cel mai dragut lucru pe care l-am vazut pana acum” - FOTO

Modelul american in varsta de 31 de ani, Emili Ratajkowski a publicat pe retelele sociale o serie de imagini cu fiul sau.

Vedeta de origine polono-evreiasca a impartasit pe retelele sociale cateva fotografii cu fiul ei, Sylvester. Modelul apare in imagini intr-un top lejer si o pereche de leggins care i-au subliniat figura sa bine facuta. 

Fostul sot al lui Britney Spears - din nou dupa gratii! Dupa ce a ispasit o pedeapsa de 60 zile, barbatul este iarasi sub arest. Afla motivul

Printre imagini, tanara mama a aratat cum a impletit flori in parul blond al copilului sau. 

„Cel mai dragut lucru pe care l-am vazut pana acum”, „Ai nascut un inger?”, „Cea mai buna mama”, au scris urmaritorii modelului american in comentarii. 

Cum arata astazi Knox, fiul Angelinei Jolie. Fotografii inedite cu el alaturi de celebra lui mama

Si colega lui Emily, modelul Gigi Hadid, a comentat aceste imagini: „Intocmai, sora mea”. 

Johnny Depp s-ar putea intoarce in franciza „Fantastic Beasts”. Afla ce declaratii a facut colegul sau, actorul Mads Mikkelsen: „Eu nu am cum sa-l copiez”

Sylvester s-a nascut in luna martie a anului 2021 - de Ziua Internationala a Femeilor. Tatal copilului este producatorul american Sebastian Bear-McClard. In prezent cuplul este despartit. Motivul despartirii au fost numeroasele infidelitati din partea barbatului, asa ca acum Emily, se pare ca isi creste si educa singura copilul. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie