17.08.2022
Eleganta si rafinamentul ii definesc perfect stilul! Vezi cele mai memorabile tinute purtate de Cleopatra Stratan, dar si trasaturile caracteristice outfit-urilor sale - FOTO

Pe langa faptul ca este o interpreta de succes, Cleopatra Stratan acorda o mare atentie stilului sau vestimentar. Aceasta opteaza intotdeauna pentru tinute bine gandite, elegante si care nu lasa pe nimeni sa treaca cu vedere, iar din pasiunea sa pentru frumos si stil s-a nascut si brand-ul sau personal pe care l-a initiat impreuna cu sotul sau Edward Sanda. Vezi in articolul de mai jos top-ul celor mai galante si caracteristice tinute pe care Cleo le-a purtat de-a lungul timpului.

Rafinamentul, eleganta, bunul simt al esteticului si pasiunea pentru moda o motiveaza constant pe interpreta Cleopatra Stratan sa aleaga tinute alese pentru aparitiile sale. Vezi mai jos un top al tinutelor sale si nu ezita sa te inspiri si tu din stilul simplu, dar corect abordat de artista.

Rochie alba din catifea

Din postarile Cleopatrei, putem cu usurinta sa constatam faptul ca fata adora culoarea alb. In imaginea de mai jos, tanara a optat pentru o optiune din catifea, care ii contureaza frumos formele corpului sau. 

Irina Kovalsky a implinit 30 de ani! Vezi cat de fascinant arata artista la varsta aceasta, dar si felicitarea emotionanta pe care a publicat-o sotul sau - FOTO/VIDEO

Rochie gri cu trena

O alta optiune caracteristica stilului Cleopatrei este si aceasta rochie stralucitoare, cu un decolteu indraznet si cu accent pe picioarele lungi ale artistei. 

Tinuta eleganta, dar nonconformista

Cleopatra detine cu siguranta in garderoba sa si optiune nonconformiste. Pentru festivaluri sau iesiri mai rebele, tanara isi mentine stilul elegant, dar il accesorizeaza cu piese mai extravagante, care ii confera un alt aer outfit-ului. Un exemplu il vezi chiar mai jos.

Rochie mini asortata cu un sacou

Desi ar parea ca doar rochiile lungi sunt pe placul sau, in realitate lucrurile sunt un pic diferite. Cleo obisnuieste sa poarte frecvent si tinute mini, care ii pun in valoare picioarele lungi si silueta demna de un model de succes.

Camasa + rochie fara maneci

Cine a spus ca eleganta nu poate fi adaptata si combinata cu un stil mai casual? In poza de mai jos, Cleopatra exemplifica perfect ansamblul unei combinatii armonioase dintre casual si rafinament.

 

Rochie alba de vara

Rochia pe care artista a ales sa o poarte la oficializarea religioasa a casatoriei sale este mai mult decat in „Stilul Cleopatra Stratan.”. Aceasta a ales sa poarte o rochie lejera de vara, iar incaltamintea pentru care a optat tanara i-a dat un aer de nevinovatie si puritate.

Cum arata astazi Knox, fiul Angelinei Jolie. Fotografii inedite cu el alaturi de celebra lui mama

De asemenea, printre preferintele artistei se afla si rochiile cu imprimeuri florale. Vezi in imaginile de mai jos cateva dintre exemple.

Maxim Zavidia - intr-o vacanta de vis alaturi de parintii sai! Vezi cum isi petrece timpul interpretul in Maldive: „Impreuna cu tata am facut o plimbare cu bicicletele pe plaja” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie