17.08.2022
Brooklyn Beckham, ironizat pe social media. Care este motivul - FOTO

Brooklyn Beckham a ajuns tinta ironiilor din social media

Brooklyn Beckham a ajuns tinta ironiilor din social media, dupa ce tanarul fiu al lui David Beckham si al Victoriei Beckham s-a plimbat prin Beverly Hills alaturi de tanara sa sotie, Nicola Peltz, intr-o masina sport de lux. Beckham conduce un McLaren P1, un vehicul hibrid foarte puternic, produs in editie limitata.

Ironiile la adresa lui Brooklyn Beckham au inceput atunci cand un celebru TikToker, care obisnuieste sa posteze clipuri in care ii intreaba pe diversi soferi cat au costat masinile lor, si-a aplicat trucurile asupra fiului cel mare al cuplului Beckham. TikTokerul, Daniel Mac, l-a intrebat pe Beckham: „Hey! Cu ce te ocupi? Masina ta e grozava!”, mentionand ca bolidul ajunge la 1,2 milioane de dolari.

Cum arata astazi Knox, fiul Angelinei Jolie. Fotografii inedite cu el alaturi de celebra lui mama

„Um, sunt bucatar”, a raspuns Brooklyn Beckham. „Bucatar! Serios? Esti cel mai bun bucatar din lume?”, a replicat TikTokerul, iar raspunsul lui Beckham a venit rapid: „Incerc sa fiu”. Daniel Mac a continuat prin a-l intreba si care este numele lui profesional, la care Beckham a raspuns simplu: „Numele meu este Brooklyn.”

Schimbul de replici dintre cei doi i-a facut pe comentatori sa se distreze de minune, ironizand implicatiile declaratiilor lui Brooklyn Beckham, cum ca acesta si-ar fi permis un vehicul exorbitant din cariera lui de chef.

„Cu ce te ocupi? Parintii mei sunt bogati asa ca eu doar ma relaxez.”, „Ce faci ca sa-ti castigi traiul? M-am nascut.” „S-a nascut intr-o familie de multimilionari si acum s-a casatorit cu fiica unui miliardar. Dar el este chef.” – au fost comentariile, ironizand atat statutul privilegiat al lui Brooklyn Beckham, ca parte dintr-o familie celebra si bogata, cat si alianta prin casatorie cu familia Peltz.

„Nu a lucrat o tura intr-un restaurant in viata lui.” „Doar nu pretinde ca si-a luat masina din cariera de bucatar.”, „Are o alta cariera in fiecare an.”, au mai scris internautii.

Emily Ratajkowski - imagini emotionante cu fiul ei: „Cel mai dragut lucru pe care l-am vazut pana acum” - FOTO

Articole din aceeasi categorie