22.11.2022
Sarbatorile vin! Vezi cum poti sa-ti decorezi casa de Craciun si care sunt tendintele in acest an - VIDEO

Cum mai zboara timpul. Mai sunt cateva saptamani pana la Craciun, ceea ce inseamna ca putin cate putin, ghirlandele, globurile, brazii si mosii incep sa fie vazuti prin Chisinau. In cateva magazine poti gasi deja decoratiuni din plin. Bucura-te si tu de atmosfera magica a sarbatorilor in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Chiar daca este Noiembrie, atmosfera sarbatorilor se simte deja in unele magazine. Decoratiunile de iarna au aparut deja in vanzare, astfel incat sa ai suficient timp pentru a-ti decora locuinta.

Cel mai asteptat musafir la sarbatorile de iarna este, bineinteles, Mos Craciun. Il poti avea si acasa, iar in magazine gasesti o multime de mosi, de forme si dimensiuni diferite.

Superba fara sa se straduiasca! Angelina Jolie, fermecatoare la cea mai recenta aparitie in public

Incontestabil, vedeta sarbatorilor de iarna este bradul. Anume el da nota stilului in care iti vei decora locuinta. Poti folosi cateva nuante pentru ca sa-l decorezi. Mai mult decat atat, designerii in acest an spun ca cea mai trendy culoare este albastru regal.

De la IT - la muzica! Dupa o pauza de 3 ani, Natalia Moraru a revenit cu un nou single! Afla de ce a decis interpreta sa lanseze o piesa in limba rusa - VIDEO

Craciunul si Revelionul nu ar avea acelasi farmec fara traditionalele decoratiuni: globuri, figurine, dar si luminite.

De asemenea, un an intreg gospodinele asteapta sa decoreze si masa de sarbatoare. Si daca tot dureaza atat de mult asteptare, ar trebui ca totul sa fie facut cu stil. Pe langa bucate nu trebuie sa uiti ca masa de sarbatoare trebuie decorata fie cu o echibana, fie cu figurine, ghirlanda sau cu lumnari.

A slabit cu 7 centimetri in jurul taliei datorita criolipolizei - o inovatie in Republica Moldova! Afla ce impresii si-a facut Victoria Rosca despre aceasta procedura, dar si ce recomandari a primit de la Alina Andronic, administrator Mostelle - VIDEO

Daca ai o casa la sol, cel mai bun mod de a crea o gradina fermecata este sa folosesti luminite sau figurine de exterior.

Articole din aceeasi categorie