22.11.2022
Superba fara sa se straduiasca! Angelina Jolie, fermecatoare la cea mai recenta aparitie in public

La 47 de ani, Angelina Jolie ramane una dintre cele mai frumoase femei din showbizul international. Actrita a fost surprinsa de paparazzi la o iesire la un restaurant vegan de lux, din Los Angeles

Imbracata intr-un palton din casmir Max Mara, Angelina a bifat o aparitie eleganta, dar discreta. Vedeta pare cu 10 ani mai tanara in cele mai noi imagini suprinse de paparazzi.

Alla Pugacheva a inspirat-o sa devina interpreta! Ce a povestit Dara despre artista rusa pe care o admira si in prezent - VIDEO

In ultimii ani, actrita a lasat showbizul pe plan secund, principalul focus al carierei sale fiind actiunile umanitare. In prezent, Angelina incearca sa gaseasca rezolvare pentru indunadiile dezastruoase din Paktinstan, care au afectat 33 de milioane de oameni.  Actrita a renuntat la aparitiile pe covorul rosu pentru a oferi ajutorul celor care au nevoie. Saptamana trecuta a vizitat victimele inundatiilor din Pakistan.

„33 de milioane de oameni sunt afectati si peste 6 milioane au nevoie de asistenta umanitara de urgenta. Pakistanul gazduieste peste un milion de refugiati afgani care nu se pot intoarce in siguranta acasa din cauza situatiei actuale. Cei pe care i-am putut contacta erau inca in stare de soc pentru ca au fugit de talibani, iar acum sunt constienti ca tara in care se afla este si ea in pericol”, a scris Angelina pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie